Анти Москітна Сітка на Голову, Сітка від Комарів на Панаму, для Головних уборів, Захист від Комарів Мошок, Комах (502308112)

Анти Москітна Сітка на Голову, Сітка від Комарів на Панаму, для Головних уборів, Захист від Комарів Мошок, Комах (502308112)

Продавець:KONA

4.6/5  ( 303 оцінок )

160

139

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Знайдіть невидимий щит захисту від настирливих комах з нашою антимоскітною сіткою на голову. Цей інноваційний аксесуар спеціально спроектований для тих, хто цінує комфорт і безтурботність у природних умовах.

Виготовлена з високоякісного матеріалу, знімна антимоскітна сітка оснащена двома ущільнювальними кільцями з гумки, що забезпечують універсальне застосування - з будь-якими головними уборами або навіть без них. Це практичне рішення робить її ідеальним вибором для тих, хто віддає перевагу шоломам, панамам, бейсболкам або будь-яким іншим головним аксесуарам.

Не дивлячись на свою надійність, антимоскітна сітка залишається майже невидимою, забезпечуючи вам прекрасну видимість і ніяк не заважаючи вашому полю зору. Тепер ви можете насолоджуватися яскравими літніми днями в лісі, на пляжі або на кемпінгу, не відволікаючись на постійну боротьбу з комахами.

Підходить для найрізноманітніших ситуацій, наша антимоскітна сітка стане вашим незамінним супутником у природних пригодах, забезпечуючи неперевершений захист і комфорт. 

 

Характеристики: 

Ширина: 400 мм
Довжина: 400 мм
Висота: 500 мм
Колір: Хакі
Країна виробник: Україна

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами