Берці зимові чоловічі тактичні черевики непромокаючі M-tac Thinsulate Black розмір 43 (28.5 см) високі з утеплювачем

7 відгуків

Код:  393103011

Берці зимові чоловічі тактичні черевики непромокаючі M-tac Thinsulate Black розмір 43 (28.5 см) високі з утеплювачем

7 відгуків

Код:  393103011

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1875 оцінок )

3 600

3 199

Є в наявності

19

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate призначені для екстремально холодних умов. Ця модель термоботінок має систему швидкісного шнурівки. Протектор підошви добре поводиться на снігу та бруді. Верхня частина черевика виготовлена з поліестеру.

Утеплювач: Thinsulate 200g

ОГЛЯД M-TAC ЧЕРЕЗКИ ТАКТИЧНІ ЗИМОВІ THINSULATE

M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate призначені для екстремально холодних умов. Інноваційний утеплювач і водовідштовхувальна поверхня черевиків дають можливість не мерзнути навіть у снігу. Тому черевики чудово підійдуть як для холодної міської зими, так і для зимової риболовлі, походу по засніженій місцевості тощо.

Під час розробки своєї продукції вітчизняна компанія M-TAC намагається йти в ногу з часом. Тому вироби бренду поєднують у собі продуманий дизайн та інноваційні матеріали та технології. Це виводить продукцію M-TAC на міжнародний рівень, дозволяючи конкурувати з аналогічними товарами найбільш відомих фірм.

Тепер про модель тактичних зимових черевиків Thinsulate.

Верх черевиків – комбінований. Верхня частина виконана з поліестеру.

Зона п'яти та шкарпетки - з натуральної шкіри. Що значно продовжує термін служби виробу. Крім того, таке посилення захищає ноги від травм.

Підошва виконана з щільної гуми з високим протиковзним протектором, тому вона відмінно підходить як для ходьби асфальтом, так і для пересіченої місцевості, у тому числі під час негоди.

Метод кріплення підошви – вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від попадання вологи всередину.

Дана модель термоботінок має систему швидкісного шнурівки, що забезпечує зручність використання.

Язичок із кордури посилений вставкою зі шкіри. На вставці вшитий логотип бренду з ПВХ.

Сам язичок дуже щільний, він прострочений на 2/3 висоти виробу.

Підкладка дозволяє взуття дихати та виводити зайву вологу на поверхню, так що Ви зможете почуватися комфортно навіть за активного руху.

Окремо варто зупинитись на утеплювачі. Інноваційний матеріал Thinsulate щільністю 200 гр. від виробника 3М - це унікальний утеплювач, який складається з мікроскопічних волокон у сотні разів тонше за людське волосся. Це необтяжує виріб і має високу опірність до стиснення. В умовах екстремально низьких температур взуття, оснащене утеплювачем Thinsulate, буде незамінним. Перевага даного матеріалу полягає також у тому, що він має вентиляційні властивості. Нога дихає, при цьому теплозберігаючі показники залишаються незмінно високими.

Складається утеплювач на 65% із поліолефінового та на 35% із поліефірного волокна. Теплоізолюючі волокна працюють за простим принципом – діаметр волокон від 2 до 10 мікрон. Тим самим у структурі тканини забезпечується присутність великої кількості повітря. Волокна мають порожню структуру, за рахунок чого утеплювач здатний зберегти необхідну кількість тепла навіть при намоканні.

Насамкінець хочеться відзначити, що модель тактичних зимових черевиків Thinsulate від бренду M-TAC – це функціональне взуття з технологічних матеріалів. Вона буде незамінна холодною, сніговою зимою, де б Ви не знаходилися: у місті, у поході, на рибалці. У цих черевиках Вам не страшно навіть промочити ноги (хоча з водовідштовхувальним верхом потрібно дуже постаратися, щоб це зробити) - Thinsulate забезпечить ногам комфортний мікроклімат у будь-яку погоду і не дасть замерзнути навіть намоклим ногам.

Відгуки покупців 7

  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 44

    На нозі сидять добре , ноги в них не втомлюються, температуру тримають до -10.

    Переваги:
    Дійсно не промокають , досить легкі як для зимового взуття.
    Недоліки:
    Недостатньо теплі
  • Владимир Гасай
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 46

    проносил их полные три месяца и всё равно к ним не привык.

    в берцах начал ходить года с 2018-го и для этих целей купил простенькие рабочие (неармейские) таланы за смешные 620 грн.
    те были 47-го размера и 31 см по стельке, весьма просторные внутри.
    ходил бы и поныне, но внешний вид их оставляет желать лучшего.

    перед покупкой этих берцев сомневался, потому что с зимней обувкой нужно быть особенно осторожным, а тут ещё и крайний размер в размерной сетке.. должен быть тютелька в тютельку...

    опасения были ненапрасны, они поджимали что по длине, что по ширине. отправлять назад не захотел с мыслью, что разношу. за 3 месяца разносил, но бесят они знатно - подкладка то ли изначально была не зафиксирована, то ли оторвалась по ходу эксплуатации. когда в них долго ходишь и ноги запревают, подкладка трётся о кожу(?) и неприятно скрипит.
    снять их без рожка для обуви после длительной носки невозможно по упомянутой выше причине - запревшая нога становится частью команды, частью корабля и никак не желает вылазить.

    шнурки.... нужно вложить всю силу широчайших чтобы затянуть их так, чтобы они не развязались.

    в общем и целом, 2 из 5. или 4,
    но уже по десятибальной системе;)

    Переваги:
    внешний вид, износостойкость, конфигурация подошвы, заказ быстро обработали
    Недоліки:
    цена, "гуляющая" подложка, скрип при ходьбе, гладкие (нецепкие) шнурки
  • Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 42

    "Подкладка позволяет обуви дышать и выводить излишнюю влагу на поверхность" - міф, бо всередині лишається вся волога, а носки - хоч віджимай.
    Проте, легкі, теплі, справді не пускають вологу в середину, зручна шнурівка.
    Єдина печаль - тісні на ширшу від середньої повноти стопу. Сподіваюся, що розносятся. Магазин відправив швидко, доставлено вчасно.

    Переваги:
    Дійсно не промокаюьб, теплі
    Недоліки:
    На нешироку ногу
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →