Берці чоловічі зимові тактичні непромокаючі черевики M-tac Mk.2W R Gen.II Black розмір 44 (30 см) високі з утеплювачем

1 відгук

Код:  393103035

Берці чоловічі зимові тактичні непромокаючі черевики M-tac Mk.2W R Gen.II Black розмір 44 (30 см) високі з утеплювачем

1 відгук

Код:  393103035

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1875 оцінок )

5 000

4 499

Є в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комбіновані черевики з утеплювачем Mk.2W R Gen.II від бренду M-Tac. Дана модель виготовлена з натуральної шкіри у поєднанні із вставками із нейлону щільністю 1000D. Колір шкіри та синтетичних вставок - чорний. Верх черевик оброблений водовідштовхувальним просоченням, яке дозволяє комфорт для ніг за будь-яких погодних умов, не зменшуючи при цьому здатність матеріалу проводити повітря.

Метод кріплення підошви – вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від попадання вологи всередину. Верхній шар підошви поліуретан має властивості, що амортизують, полегшує ударні навантаження і дає підошві комфорт, легкість і підвищену термоізоляцію. Нижній шар підошви з гуми: має високий коефіцієнт зчеплення, а також стійкий до стирання, що істотно підвищить термін експлуатації.

Верх кросівок – комбінований. Натуральна шкіра з водовідштовхувальним просоченням - гідрофобний нубук - доповнена вставками з нейлону щільністю 1000D.

Черевики мають посилення у вигляді каркасної устілки з супінатором, а також додатковий захисний шар прогумованої шкіри в 2,8 мм (подвійну гранітоль) на носінні і п'яті.

Водовідштовхувальне просочення в структурі матеріалу допомагає створити комфортний мікроклімат всередині взуття за будь-яких погодних умов, при цьому не зменшуючи властивостей натурального матеріалу, що дихають. Але для того, щоб посилити ці корисні якості зовнішній шар продубльований мембранним матеріалом 3000/3000.

Утеплювач: Сучасний утеплювач Foitex – це тонкий утеплювач нового покоління, фольгована основа якого допомагає зберігати тепло та не дає проникати холоду.

Мембрана 3000/3000

Шнурки: Паракордові шнурки

Модель Mk.2W R Gen.II створювалася як зручне, практичне тактичне взуття для холодної пори року, яке можна було б носити як у міських, так і в польових умовах, як з формою, так і з тактичним або туристичним одягом (не кажучи вже про одяг цивільний).

Верх черевиків – комбінований. Дана модель виготовлена з натуральної шкіри в поєднанні зі вставками з нейлону щільністю 1000D. Щоб посилити ці корисні якості, зовнішній шар продубльований мембранним матеріалом 3000/3000.

Підошва заслуговує на окрему увагу. У моделі Mk.2W R Gen.II вона двокомпонентна, з високим протиковзким протектором, бензо- та маслостійка, відмінно підходить не тільки для пересіченої місцевості, але і для ходьби асфальтом. Підошва має середню жорсткість, оптимальну для амортизації при ходьбі і при цьому - для захисту стопи під час руху бездоріжжям.

Метод кріплення підошви – вакуумно-термічний. Вона не прошивається у місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від попадання вологи всередину. Верхній шар підошви - поліуретан - має властивості, що амортизують, полегшує ударні навантаження, а також забезпечує підошві легкість і підвищену термоізоляцію. Нижній шар підошви з гуми, має високий коефіцієнт зчеплення, а також стійкий до стирання, що суттєво збільшує термін експлуатації черевиків.

Черевики мають посилення - додатковий захисний шар прогумованої шкіри в 2,8 мм (подвійну гранітоль) на носінні та п'яті. Це не тільки суттєво продовжує термін служби виробу, але й відмінно захищає ноги від травм.

Передня частина підошви злегка виступає та закриває носок, виконуючи роль посилення.

Спереду черевики мають шнурівку. Система швидкого шнурування дає можливість одягати взуття швидко.

Язичок із кордури посилено вставкою із гідрофобного нубуку, на якій розташований логотип бренду.

Підкладка дозволяє взуття дихати та виводити зайву вологу на поверхню, так що Ви зможете почуватися комфортно навіть за активного руху. Черевики мають утеплення Foitex. Foitex - це найтонший сучасний утеплювач нового покоління, фольгована основа якого допомагає зберігати тепло і не дає проникати холоду.

Насамкінець хочеться відзначити, що модель тактичних польових черевиків Mk.2W R Gen.II з утеплювачем від бренду M-TAC – це відмінне поєднання доступної ціни та хорошої якості. Завдяки наявності мембрани та утеплювача ці черевики підійдуть для холодної пори року, причому в них буде однаково комфортно як у міському середовищі, так і в поході та польових умовах.

Відгуки покупців 1

  • Богдан Песиков
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 45

    Гарна якість взуття, наче в носках бігаєш) Стосовно вологи - якщо стояти по коліна в багнюці, то тільки резинові чоботи допоможуть, а у сніг, дощ, по щиколотки у воді, то витягують норм впринципі, короче топ за свої гроші. Єдине що трохи привертає увагу - кріплення шнурків не дірочки, а петлі зі шкіри, що візуально не здається довговічним, однак дивлячись на умови експлуатації взуття, то не думаю що про це взагалі потрібно турбуватись