ТОП ПРОДАЖІВ

Чоловічі тактичні кросівки літні M-Tac розмір 42 (27,7 см) Койот (Пічний) (IVA COYOTE)

1 відгук

Код:  393103137

Чоловічі тактичні кросівки літні M-Tac розмір 42 (27,7 см) Койот (Пічний) (IVA COYOTE)

1 відгук

Код:  393103137

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1875 оцінок )

3 500

2 999

Є в наявності

29

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бренд М-Тас розробив сучасну модель тактичних кросівок Iva, призначених для повсякденного використання у теплу пору року. Дана модель відрізняється стильним дизайном та невеликою вагою.

Комбінований верх виготовлений з повітропроникної сітки, посиленої каркасом зі штучного нубука. Таке поєднання забезпечує відмінну вентиляцію та оптимальний мікроклімат усередині кросівок. Однією з переваг цієї моделі є щільне плетіння зовнішньої сітки, що не пропускає пісок і пил, забезпечуючи при цьому чудові властивості, що дихають. Поверх язичка є додаткова накладка для захисту від бруду всередину. Посилена шкарпетка і п'ята захищають ноги від легкого фізичного впливу і запобігають передчасному зносу взуття. Також на п'яті передбачена петелька для полегшення одягання кросівок.

Усередині кросівка – вентильована сітка, що гарантує відмінні терморегулюючі властивості та відводить зайве тепло. Устілка з високоякісного поліестеру надає м'якості всієї внутрішньої конструкції взуття.

Двокомпонентна підошва кросівка кріпиться до основи взуття найсучаснішим і найнадійнішим методом прямого припливу. Верхній шар підошви виготовлений з термопластичного поліуретану (TPU), що є досить гнучким та легким, характеризується високими амортизаційними властивостями та не збільшує вагу взуття. Нижній шар виконаний з гуми, що гарантує стійкість до стирання та тривалий термін експлуатації. Агресивний протектор дає максимальне зчеплення з поверхнею під час ходьби чи бігу.

Тактичні кросівки Iva – легкі, не бояться негативних зовнішніх впливів та легко чистяться від забруднень. Це найкращий вибір для тих, хто веде активний спосіб життя.

Особливості: - досить легкі;

- чудово вентилюються;

- додаткова накладка поверх язичка захищає від попадання бруду всередину;

- Посилена шкарпетка та п'ята;

- спеціальна петелька на п'яті для полегшення одягання кросівок;

- Протекторна двокомпонентна підошва.

Матеріал: - повітропроникна сітка;

- Штучний нубук

Двокомпонентна підошва: - Верхній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан;

- Нижній шар – високоякісна гума.

M-TAC КРОСУВАННЯ ТАКТИЧНІ IVA

Взуття, безумовно, має бути зручним і практичним у використанні, а особливо якщо йдеться про тактичні кросівки.

Бренд М-Тас розробив сучасну модель тактичних кросівок Iva, призначених для повсякденного використання у теплу пору року. Вони відрізняються стильним дизайном та невеликою вагою.

Кросівки розраховані на наступні сезони: літо, пізня весна чи рання осінь. Класичний дизайн моделі призначений для тренувань та повсякденного використання.

Комбінований верх кросівок виготовлений з повітропроникної сітки, посиленої каркасом зі штучного нубука. Таке поєднання забезпечує відмінну вентиляцію та оптимальний мікроклімат усередині взуття.

Однією з переваг цієї моделі є щільне переплетення зовнішньої сітки, яка не пропускає пісок і бруд, забезпечуючи при цьому чудові властивості, що дихають. Це робить кросівки Iva ідеальними для використання на пересіченій місцевості.

Внутрішня сітка кросівка забезпечує циркуляцію повітря та відводить зайве тепло. Також м'яка внутрішня конструкція кросівки перешкоджатиме натирання навіть при тривалому носінні взуття.

Поверх язичка дизайнери бренду додали спеціальну накладку для захисту від бруду всередину.

Посилена шкарпетка і п'ята захищають ноги від легкого фізичного впливу і запобігають передчасному зносу взуття.

На п'яті є петелька, що полегшує надягання кросівок.

Двокомпонентна підошва кросівка кріпиться до основи взуття найсучаснішим і найнадійнішим методом прямого припливу. Верхній шар підошви виготовлений з термопластичного поліуретану (TPU), досить гнучкого та легкого, характеризується високими амортизаційними властивостями та не обтяжує взуття завдяки своїй легкій вазі. Нижній шар виконаний з гуми, що гарантує стійкість до стирання та тривалий термін експлуатації.

Агресивний протектор дає впевнене зчеплення з поверхнею під час ходьби чи бігу. Кросівки гарантують захист від ударних навантажень (пом'якшення ударів стопи об поверхню), стійкість та пружність. У таких кросівках зручно як у тренажерному залі, так і під час ходьби пересіченою місцевістю.

Зручні та легкі анатомічні устілки виготовлені із спеціальної PU піни, яка має ефект пам'яті та забезпечує комфортний мікроклімат усередині взуття. Верх устілки виконаний з високоякісного поліестеру, що добре вбирає вологу та сприяє вентиляції.

Підійдуть для повсякденного використання в теплу пору року і сподобаються всім шанувальникам якісного взуття.

Характеристики

Розмір
Матеріал підошви
  • Верхній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан; - Нижній шар – високоякісна гума.
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Алина Заболотная
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: 42

    Кросівки хорошої якості (замовляла для тата). Окреме дякую за швидку відправку! Всім задоволені тому рекомендую