Туристичний Набір для виживання 35 в 1, спорядження та інструмент для надання першої допомоги 3DTOYSLAMP

1 відгук

Код:  393127470

Туристичний Набір для виживання 35 в 1, спорядження та інструмент для надання першої допомоги 3DTOYSLAMP

1 відгук

Код:  393127470

Продавець:ILLUSIONEE

4.9/5  ( 966 оцінок )

1 450

880

Є в наявності

123

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір для виживання 35 в 1

НОВИЙ ПОЛІПШЕНИЙ КОМПЛЕКТ ЗАСОБІВ ДЛЯ ВИЖИВАННЯ 35 В 1 має невеликі, компактні розміри, але при цьому містить все необхідне для непередбачених ситуацій

Ці рятувальні інструменти можуть використовуватися як військовослужбовцями, а також, ідеально підходять для кемпінгу, походів, їзди на велосипеді і т.д.

Відмінна ідея подарунка - подарунок на день батька, подарунок на день народження, подарунки на день святого Валентина, гаджети для чоловіків чоловік тато хлопець підліток.

особливості:

  • 【Набір для надання першої допомоги 35 в 1】- 35 в 1 професійний набір для виживання у надзвичайних ситуаціях з необхідними інструментами, що містить: інструмент для виживання, компас, дротяну пилку, затискач для пляшки з водою, аварійну ковдру, кремінь, ліхтарик, тактичну ручку, браслет Paracord, свисток, карабін, рибальські інструменти, димова трубка, викрутка, вогняний трут, вилко-ложка, лейкопластир, спиртова подушечка, водонепроникний футляр.
  • 【Ідея подарунка для тата, чоловіка чи друга】 - чудово підійде як подарунок на Різдво, день народження, день святого Валентина тощо. Хороший подарунок для шукачів пригод, військовослужбовців, відпочиваючих, туристів, мисливців, підлітків, бойскаутів або постійних мандрівників.
  • 【Інструменти для порятунку життя】- Великий вибір класних інструментів та гаджетів містить все необхідне, щоб відчувати себе у безпеці під час пригод на відкритому повітрі. Заблукавшись, у холодну чи дощову погоду більше не стане для вас великою проблемою, коли у вас "під рукою" є наші рятувальні інструменти. Будьте готові, будьте у безпеці. Цей військово-тактичний комплект рятувального спорядження – все, що вам потрібно у непередбачених ситуаціях.
  • 【Компактний дорожній комплект】 легкий та зручний – розміри складають (21 x 12 x 7 см), а вага всього 0,7 кг. Портативний кейс для інструментів, наповнений губкою, водонепроникний та ударостійкий. Його легко носити з собою, можна помістити в рюкзак, використовувати разом із іншим туристичним спорядженням або просто зберігати вдома.
  • 【Широко застосовний】Цей комплект спорядження та обладнання для виживання відмінно підходить для тактичних лікарів, військовослужбовців, поліції, пожежників, персоналу швидкої допомоги, туристів, відпочиваючих, любителів спорту на відкритому повітрі тощо.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Роман Гірняк
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

    Дуже дешевий і смердючий пластик. Сумно, що не поставили навіть батарейку у ліхтарик.