Рукоятка ПМ "ВОЛЯ" під праву руку з механізмом скиду (класична, ергономічна)

1 відгук

Код:  393508497

Рукоятка ПМ "ВОЛЯ" під праву руку з механізмом скиду (класична, ергономічна)

1 відгук

Код:  393508497

Продавець:GP trading

4.8/5  ( 168 оцінок )

1 290

990

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ергономічна рукоять "ВОЛЯ" для пістолета Макарова (ПМ) українського виробництва.

  • Модель – ВОЛЯ
  • Матеріал - Карбононаповнений полімер
  • Збройна платформа – ПМ.
  • Колір – Dark Graphite. (кнопка скиду магазину - ЧОРНА)
  • Країна виробник – Україна.
  • Додаткова інформація - Під праву руку.
  • Метод виготовлення - Промисловий FDM друк.
  • Додаткова комплектація - Винт під шестигранний ключ (1), Ключ шестигранний (1).

 

Ергономічна рукоять "ВОЛЯ" для пістолета Макарова (ПМ) українського виробництва. Розроблений механізм скидання дозволяє швдко та зручно змінити магазин пістолета для максимально швидкої перезарядки. Вилучення магазину здійснюється за допомогою спеціальної клавіші, що розташована під великим пальцем руки стрілка. Ця клавіша через спеціальний механізм з'єднана з «рідною» клямкою скиду магазину.

Тактична рукоятка "ВОЛЯ" українського виробництва – чудове рішення для пістолета Макарова. Рукоятка є накладкою для пістолета, яка встановлюється замість "рідної" рукоятки ПМ та забезпечує зручний хват у будь-яких екстремальних ситуаціях. У нижній частині рукоятки замість радянської зірки розміщений малий герб України - тризуб.

Текстурна поверхня дозволяє надійно утримувати пістолет. У нижній частині накладки вбудована маленька петля для страхувального шнура (тренчика). Також завдяки спеціальному наросту повністю мінімізована ймовірність травмування затвором руки стрілка при неправильному утриманні пістолета (корисно для людей з великим розміром долоні).

У виробництві використовуємо одне з найкращих обладнань яке існує на ринку та матеріал виробник виготовляє за спеціально розробленою формулою індивідуально під наші потреби, що дозволяє забезпечувати гідну якість при виробництві за допомогою технології 3D друку.

Рукоятка затестована під час практичної стрільби, та отримано багато зворотнього зв'язку від тестувальників, завдяки чому вдалось максимально покращити ергономічність (зручність) рукоятки. При розробці рукоятки було залучено до консультації професійних стрілків міжнародного рівня, завдяки чому вдалось досягти максимальної якості.

Додатково: дана версія рукоятки виконана у варіанті без нарощеної хвостової частини. Вважається більш спортивним варіантом і зручніша при стрільбі.

Відгуки покупців 1

  • Максим Литвиненко
    Відгук від покупця. Продавець: GP trading

    Заказ оформили швидко, доставили вчасно, якістю задоволений. Продавця рекомендую.

    Переваги:
    Якістю товару задоволений.
    Недоліки:
    Не виявив.