Набір для чищення зброї Real Avid Master Cleaning AR-15 ар 5.56 (090835)

Набір для чищення зброї Real Avid Master Cleaning AR-15 ар 5.56 (090835)

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

5 643

4 243

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Master Cleaning Station - це спеціальний набір для розбирання та чищення зброї. Килимок виконаний зі спеціального маслостійкого матеріалу і сам не подається ковзанню. У комплект також входять: спеціальна коробка з відсіками для інструментів, самі інструменти і чохол, в який складається весь набір. Існують 3 модифікації Master Cleaning Station, розміри та складові варіюються залежно від специфікації кожного з них.

Master Cleaning Station - AR15. Це килимок для розбирання і чищення карабінів на базі AR15, для чого і продуманий його розмір і набір інструментів. На килимок нанесені важливі нагадування і схеми для допомоги в розбиранні та чищенні.

Розмір: 109,22х40,64 см. Інструментарій: мультифункціональне Т-подібне руків'я, 3 секції шомпола (81,28 см загальна довжина), 3-хпозиційний інструмент (проставка) для стовбура з підсвічуванням, щітка для патронника, щітка для групи затвора, патчі (6 штук "зірочки", 50 штук прямокутних), вішер, насадка для патчів, шкребок пластиковий двосторонній, 3 щітки (з нейлоновими та бронзовими щетинками і зі шкребками).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами