MACGYVER PLECAK TAKTYCZNY WODOODPORNY 30L 608004

MACGYVER PLECAK TAKTYCZNY WODOODPORNY 30L 608004

Продавець:uainsport

4.5/5  ( 18 оцінок )

936

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Водонепроникний тактичний рюкзак MacGyver об'ємом 30 літрів має колірне рішення, яке дозволить вам залишатися непоміченим в лісі. Естетичний дизайн робить рюкзак придатним не тільки для походів у ліс або кемпінгу, але також може використовуватися щодня як міський рюкзак. Рюкзак дуже місткий. Зручно носити і не натирає спину.
 
Функціональний, зручний і практичний, місткий і з цікавим принтом? Представляємо новий тактичний рюкзак sack від Mac Gyver. Цей виріб буде ідеальним як під час невеликої поїздки в ліс, так і під час пересування по місту. Він місткий, в 30 літрів помістяться всі необхідні дрібнички або невеликі покупки. Матеріал рюкзака робить його водонепроникним і простим у чищенні. Основне відділення фіксується застібкою, тому ви можете бути впевнені, що з рюкзака нічого не випаде і туди не потрапить вода. Функціональний та оригінальний рюкзак ідеально підійде як для чоловіків, так і для жінок.

Технічні дані:
Розміри продукту
Довжина: 40 СМ
Ширина: 70 СМ
Висота: 40 СМ
Вага продукту: 0,4 кг
Ємність: 30 літрів
Водонепроникний: так
Ефективне закриття
Легко чистити

MacGyver дасть вам те, що потрібно кожному мандрівнику. Вихідні в лісі, рибалка чи похід у гори – MacGyver для вас. Бренд створений з пристрасті до подорожей, активного проведення часу на лоні природи, а головне – з любові до виживання. Завдяки широкому вибору багатофункціональних інструментів, ножів, сокир, лопат, виготовлених з міцних матеріалів, ви можете зробити практично все - від розведення багаття до будівництва хатини.

MacGyver - це не тільки спорядження для роботи в полі - пропозиція також включає аматорські вудки з аксесуарами, ліхтарики та фари, лампи та біноклі. Вам не потрібно турбуватися про те, що ніде зібрати своє спорядження – MacGyver виходить вам назустріч. Тактичні рюкзаки MacGyver - це міцні та надзвичайно функціональні сумки, які ідеально поєднуються з лісовим середовищем.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами