Каска Шолом Кевларовий 2.0 "FAST TEAM WENDY" балістичний NIJ IIIA. Мультикам + Активні Навушники EARMOR M32 Олива кріплення "Чебурашка".

Каска Шолом Кевларовий 2.0 "FAST TEAM WENDY" балістичний NIJ IIIA. Мультикам + Активні Навушники EARMOR M32 Олива кріплення "Чебурашка".

Продавець:KapiMilitary

4.7/5  ( 48 оцінок )

19 000

14 990

Є в наявності

22

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви шукаєте крутий, надійний та сертифікований балістичний шолом, ви його знайшли. Це "FAST TEAM WENDY" у кольорі мультикам. У комплекті з активними навушниками М32 та чебурашками - справжня знахідка для тих, хто прагне комфорту та функціональності спорядження.

Шолом виготовлений з кевлару. Його рівень захисту відповідає стандарту NIJ 0106.01 (за нашим стандартом ДСТУ 8835:2019 - 1-А). Це гарантує вашу безпеку.

Ще одна класна фішка у цьому шоломі - сучасна підвісна система Team Wendy, яка забезпечує ідеальне прилягання. Вона в чотири рази краща, ніж та, що використовується у звичайних шоломах ACH / MICH. Щоб шолом сидів максимально зручно, він має систему із двома шарами педів.

І ще трохи про комфорт. Розуміємо, що на військовому і так багато снаряги, вага якої сумарно “виливається” в немалу цифру. Але від захисту голови точно не можна відмовитись, тим паче, що цей шолом достатньо неважкий. Він важить до 1,5 кг. Це ніщо у порівняні з тим, що він може врятувати ваше життя.

Шолом йде одразу з активними навушниками Earmor M32 - це покращена версія звичайних навушників для стрільби, призначена для захисту слуху від гучних пострілів. Спрямовані стереомікрофони вловлюють зовнішні звуки та передають їх у внутрішні динаміки. Це забезпечує натуральне звучання. Водночас навколишні звуки низької гучності підсилюються (голоси, шелест, скрип), а гучні, наприклад, постріли, зменшуються до комфортного рівня.

Earmor M32 мають коефіцієнт шумозаглушення на рівні 22 децибел. Їхні стереомікрофони реагують на звук за 1 мілісекунду, автоматично знижуючи гучність до безпечного рівня, коли звук стає надто гучним. Тут не треба бути інженером, щоб зрозуміти, наскільки це швидко. Вбудовані мікрофони підсилюють навколишні звуки, полегшуючи спілкування та даючи можливість повністю контролювати ситуацію навколо.

Також, ці навушники можуть використовуватися зі знімним мікрофоном, який можна встановити як з правого, так і з лівого боку. А ще тут є захист від помилкового включення.

Навушники автоматично приглушують гучні звуки, якщо вони досягають рівня 82 децибелів. Звернуть увагу, що для повноцінної роботи з роз'ємом NATO Military Standard 7.0 для PTT ("Натисни та говори") потрібен адаптер PTT від Earmor або сторонній із стандартом NATO Nexus TP120.

Також для вашої зручності у комплекті йде кріплення "Чебурашки" - це простий і надійний спосіб прикріпити активні навушники до шолома. Воно дозволяє зручно регулювати висоту та обертати навушники на всі 360 градусів та в усі боки.

Це кріплення відмінно підходить для таких навушників, як Earmor M31/M32/M31H/M32H, Walkers Razor Slim, Zohan, 3M Peltor, Howard Leight Impact Sport. Також воно сумісне з різними шоломами, такими як FAST, TOR-D, ACH MICH, які мають тип рейок ARC або Wendy M-LOK.

"Чебурашки" мають свої переваги:

  • легко монтує активні навушники на шолом FAST;
  • має можливість регулювання висоти та обертання навушників на 360 градусів;
  • чаши навушників можна індивідуально налаштувати під себе;
  • сумісні з різними типами навушників і шоломів;
  • надійні та функціональні.

Якщо ви цінуєте зручність та функціональність, цей комплект - створено для вас. Адже ви отримуєте надійний захист та впевненість у власній безпеці.

Характеристики

Клас захисту
Матеріал
Розмір
  • Універсальний
Тип
  • Шоломи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами