Рюкзак тактичний на колесах RUN SHARABAN UA-03.03

Рюкзак тактичний на колесах RUN SHARABAN UA-03.03

Продавець:IRON VS

12 000

11 000

Є в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

RUN SHARABAN UA-03.03 Транспортний рюкзак-тачка є поєднанням алюмінієвої рами та нейлонової системи перенесення. Широкі м'які плечові лямки системи перенесення забезпечують високий комфорт при перенесенні важких вантажів.

Широкі м'які плечові ремені системи перенесення забезпечують високий комфорт при перенесенні важких вантажів. Довжину прив'язі можна відрегулювати відповідно до зростання і переваг користувача. Використання регульованих поясних та нагрудних ременів підвищує стійкість рюкзака та забезпечує рівномірний розподіл ваги. Контурна спинка із сітчастими вставками покращує циркуляцію повітря.

SHARABAN UA-03.03 ідеально підходить для широкого кола осіб - від любителів активного відпочинку до ЗСУ і мандрівників, або будь-кого, хто просто хоче піти на довгу прогулянку. Це ідеальне рішення для тих, хто носить важке спорядження, щоб зменшити навантаження з вашого тіла, аби ви могли зосередитися на русі.

Величезним тактичним питанням для ЗСУ є виконання Racking (Rucking —  термін для походів під навантаженням). Справа в тому, що солдати повинні виконувати небезпечні місії в бронежилетах, зі зброєю, боєприпасами, водою, їжею та іншим важким спорядженням, що наражає їх на небезпеку та додаткове навантаження.

RUN SHARABAN UA-03.03 може допомогти під час різного роду операцій знизити ризик небезпеки, зменшивши вантаж, який повинні нести ці солдати на собі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами