Приціл Blaser Infinity 2,8-20x50 iC сітка - QDC (з підсвічуванням). Шина ZM/VM

Приціл Blaser Infinity 2,8-20x50 iC сітка - QDC (з підсвічуванням). Шина ZM/VM

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 441 оцінок )

163 522

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціли Blaser Infinity поєднують в собі першокласну оптику з елегантним і пізнаваним дизайном.

Приціли Blaser Infinity 2,8-20x50 оснащені системою (iC) Illumination Control, яка об'єднує органи управління карабінів Blaser R8 і оптичного прицілу Infinity. Це дозволяє автоматично включати підсвічування прицільної марки в момент зведення зброї. Датчик на прицілі реагує на положення важеля зведення (шибера), включаючи і вимикаючи підсвічування прицільної марки. При використанні прицілу з карабінами без перемикача iC, підсвічування активується вручну на регулювальному барабані праворуч. Для економного витрачання ресурсу батареї прицільна марка буде автоматично вимикатися, якщо зброя знаходиться у вертикальному положенні або покладена на бік. При вскидуванні зброї підсвічування автоматично вмикатиметься (якщо воно була включене раніше).

Приціл Blaser Infinity 2,8-20x50 це потужна оптика з двадцятикратним збільшенням і великою 50мм лінзою. Розроблений для гірської полювання, де надійність пристрою і якість зображення мають величезне значення.

Під час полювання стрільба на дуже далекі дистанції – це швидше виняток, ніж правило. Тим не менш стрілець повинен бути готовий до всього, і в цьому йому допоможе спеціально розроблена система QDC (Quick Distance Control, або «швидкий контроль дистанції»). Можливість зафіксувати барабан в двох положеннях - "нуль" і MRD (оптимальна дистанція пристрілювання) допомагає запобігти випадковій корекції. Якщо MRD буде недостатньо (4 см вище центру при пристрілці на 100 м), то можна коригувати сітку і далі, але при цьому вузол буде помітно піднятий, показуючи візуально, що маховик знаходиться в нестандартному положенні, і виключаючи ризик згодом забути про це.

Наявність налаштування від паралакса (від 50 м до нескінченності) дає великі переваги при стрільбі на далекі дистанції, коли особливо важлива точність пострілу.

Прицільна сітка знаходиться в першій фокальній площині і дозволяє швидко визначати приблизну відстань до цілі. Розрахунок не залежить від обраної кратності, оскільки сітка візуально підлаштовується під наближення, а відстань між пеньками і центром завжди залишається незмінною щодо розміру об'єктів. Таким чином, прицільний елемент стає допоміжним інструментом для миттєвої оцінки відстані до цілі без складних математичних розрахунків.

Багатошарове покриття лінз CCC (Color Corrective Coating) забезпечує чітке, контрастне зображення у будь-який час доби (коефіцієнт світлопроникності - більше 90%). Також лінзи окуляра та об'єктива додатково захищені від бруду, пилу і вологи, завдяки покриттю SLP (Smart Lens Protection).

Корпус оптичних прицілів Blaser Infinity має міцне анодоване покриття, яке робить його стійким до зовнішніх впливів. Корпус прицілу пофарбований у фірмовий для компанії Blaser, темно-коричневий колір.

Для монтажу прицілу на зброю використовується фірмова шина формату ZM/VM, сумісна зі швидкознімними та легкознімними кріпленнями.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами