Лопата тактична багатофункціональна Traveler HH004 / для туризму / риболовлі / ніж / кресало / біта / чохол

Лопата тактична багатофункціональна Traveler HH004 / для туризму / риболовлі / ніж / кресало / біта / чохол

Продавець:RGSM

4.7/5  ( 630 оцінок )

1 079

Є в наявності

8

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лопата тактична багатофункціональна Traveler HH004 / для туризму / риболовлі / ніж / кресало / біта / чохол - багатофункціональна, туристична, армійська, універсальна, похідна, тактична, компактна лопата допоможе для виживання у критичних ситуаціях, а також стане незамінним інструментом для походів, полювання, риболовлі, дачі, автомобіля. Виготовлена з високоякісної жароміцної та стійкої до корозії сталі 2CR13, має твердість 50-56 за шкалою Роквелла.

Складається із восьми невеликих частин, у тому числі ручка лопати - із трьох сегментів, до яких можна приєднати різні насадки. Це гострий ніж зі стропорізом, кресало кресало зі свистком, викрутка та ударний склобій. Лопата також зручна для використання в якості сокири, пилки або мотики. Лопата дуже компактна, зручно збирається у чохол і не займає багато місця під час транспортування. Оптимальні розміри, надійні з'єднання та високоякісні матеріали виготовлення допоможуть у тривалій та комфортній експлуатації цього універсального інструменту. Лопата мультитул стане чудовим подарунком чоловікові, хлопцеві, чоловікові на новий рік, день народження, ювілей.

Універсальна конструкція для різних завдань

Легка і надійна лопата, дозволяє використовувати її в різних цілях. Зазубрена сторона дозволить відрізати невеликий сук або гілку, загострена частина може використовуватися як сокира. Поворотний механізм допоможе перетворити лопату на ефективну мотику. Також є отвори під гайки, відкривалки, стропоріз.

Незамінний для туризму гострий ніж

Гострий ніж із зазубреною зворотною стороною дозволить нарізати продукти, відрізати невелику гілку, почистити рибу чи відкрити пляшку.

Вічне кресало для розведення вогню

Навіть якщо немає сірників на природі, завжди можна розвести вогонь за допомогою насадки кресала та ножа. Цей інструмент можна використовувати практично завжди. З іншого боку насадки є свисток, щоб у разі потреби подати тривожний сигнал.

Ударний склобій для екстремальних ситуацій

Насадка склобою допоможе розбити скло і вибратися з автомобіля в екстреній ситуації, також можна розбити невеликий камінь або цеглу.

Двостороння біта викрутка

Якісна двостороння біта дозволить відкрутити гвинти з прямим і хрестоподібним шліцом.

 

Лопата тактична багатофункціональна Traveler HH004 / для туризму / риболовлі / ніж / кресало / біта / чохол виготовлена із високоякісних матеріалів із ретельним контролем на всіх етапах виробництва.

Характеристики

Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами