Відгуки покупців про Кросівки чоловічі хакі черевики робочі на носку та п'ятці прорезинена накладка 43р код: 3029

3 відгуки

Код:  394127601

Залиште свій відгук про цей товар
  • Олександр Костирко
    Відгук від покупця. Продавець: Topik. Розмір: 42

    Супер! Легкі , якісні та дуже зручні!

    Переваги:
    Легкі , міцні!
  • Тетяна Кожушко
    Відгук від покупця. Продавець: Topik. Розмір: 42

    Добрий день отримали кросівки 2 листопада підійшов і розмір і колір.Залишилися дуже задоволенні. Менеджер допоміг вірно підібрати розмір.Дякуємо за швидкість відправки

    Переваги:
    Гарне співвідношення ціни та якості.Розмір в розмір не маломірять
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець Topik

      Це дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені вашими новими кросівками! Раді, що вони вам підійшли за розміром та сподобалися за кольором. Також чудово, що менеджер зміг допомогти вам з вибором розміру, це важливо для комфорту при носінні. Ще раз дякуємо за ваш відгук та за позитивні слова про нашу швидкість відправки. Ми завжди прагнемо надавати якісні товари за доступною ціною, і ваші враження щодо співвідношення ціни та якості для нас важливі. Бажаємо вам комфорту та задоволення від ваших нових кросівок!

  • Елена Кондратьева
    Відгук від покупця. Продавець: Topik. Розмір: 44

    Очень довольны кроссовками. Спасибо большое менеджеру за подсказку по размеру. Очень тяжело подобрать мужу обувь, а эти кроссовки, как будто на него делали. Спасибо всем большое!

    Переваги:
    Качество, цена, скорость доставки
    Недоліки:
    Нет
    • Продавець Topik

      Благодарим вас за ваш отзыв о наших кроссовках! Мы рады, что вы остались довольны покупкой в нашем магазине и что наши менеджеры помогли вам с выбором правильного размера. Мы всегда стремимся предоставлять качественную обувь по доступным ценам, и ваш отзыв подтверждает, что мы на правильном пути. Мы понимаем, как важно подобрать подходящую обувь, особенно для мужей, и мы рады, что кроссовки подошли как будто на него делали. Большое спасибо за ваш выбор и отличный отзыв!