Приціл оптичний KAHLES Helia 1-5x24i Abs. 4-DH

Приціл оптичний KAHLES Helia 1-5x24i Abs. 4-DH

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

65 520

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Даний приціл був розроблений легендарною австрійською компанією KAHLES спеціально для загінних полювань. Приціл втілив в себе столітній досвід виробництва прицілів і європейські традиції полювання. Функціональність, надійність, зручність і естетика - це основні якості, які в даному прицілі мають найвищі показники. Приціл дуже компактний і легкий. Корпус прицілу матовий, барабанчики поправок захищені ковпачками для запобігання випадкових вводів поправок. Додатково у даної моделі можливо встановлення балістичної турелі для максимальної зручності при стрільбі на різні дистанції.

Приціл має широке поле зору, яке досягає 42 метрів на 100 метрах. Завдяки такому великому полю зору стрілок може бути впевнений у своїй безпеці, так як зможе побачити будь-якого звіра, який рухається з великою швидкістю в його напрямку, і у нього буде час зреагувати. Варто відзначити, що кратність прицілу має дійсне значення 1х, тому за допомогою даного прицілу можна цілитися двома очима.

Прицільна марка розташована в другій фокальній площині і має вигляд класичних "пеньків". Однак, компанія KAHLES модифікувала дану марку шляхом зміни товщини "пеньків", а також додала підсвічування центральної точки. Даний приціл має систему automaticlight - гіроскоп прицілу визначає його положення і в разі відхилення або завалу по горизонталі або вертикалі (більше 45 градусів), підсвічування вимикається. Коли приціл знову приймає горизонтальне положення, підсвічування активується. Якщо за 2 хвилини не відбувалося ніяких рухів, то приціл переходить в режим очікування (підсвічування вимикається до наступного руху). Регулювання яскравості підсвічування робиться вручну за допомогою барабанчика, який розташований зліва. Якщо підсвічування вимкнене на бічному барабанчику, то система automaticlight не працює.

Лінзи мають спеціальне багатошарове покриття для кращої якості зображення навіть в умовах сутінок. Зовнішні лінзи об'єктива і окуляра мають спеціальне покриття OILPHOBIC, яке захищає лінзи від зовнішніх впливів і дозволяє легко видаляти дрібний бруд з їх поверхні.

Приціл гарантує комфорт і безпеку, а саме ці якості послужать заставою успішного полювання!

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами