Приціл коліматорний Discovery Optics 1х35 DS Red Dot Коліматор (2607)

Приціл коліматорний Discovery Optics 1х35 DS Red Dot Коліматор (2607)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

5 290

4 290

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics 1x35 RD - коліматорний приціл закритого типу, підійде для встановлення на зброю неавтоматичної дії. Також приціл відмінно сумісний з пневматикою і страйкбольною зброєю. Коліматор Дискавері 1х35 забезпечує надшвидке виявлення цілі, наведення на неї, високу точність стрільби на малих і середніх дистанціях, ефективність стрільби навскидку.

Матеріал корпусу - алюмінієвий сплав з анодуванням чорного кольору. Коліматор комплектується базою кріплення на планки Weaver/Picatinny і проставкою для зміни висоти кріплення. Кріпильний болт досить великого розміру, його можна обертати навіть у рукавичках. Окуляр і об'єктив оснащені захисними відкидними кришками типу Flip-Up.

Корпус прицілу заповнений інертним газом - азотом, що запобігає запітнінню в разі різкої зміни температури навколишнього середовища.

Прицільна марка у вигляді точки діаметром 4 МОА має підсвічування червоного кольору. Регулювання яскравості точки має 11 рівнів інтенсивності.

На верхній і бічній частинах корпусу розташовані барабанчики внесення поправок по вертикалі/горизонталі, які можна регулювати в межах 40 MOA, ціна одного кліка становить 1 MOA.

На оптичні елементи прицілу нанесене багатошарове просвітлювальне покриття (Fully Multi-Coated), яке не тільки підвищує світлопропускання і посилює контраст видимої цілі, а й захищає поверхню лінз від вологи, пилу і подряпин.

Характеристики

Тип прицілу
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Колір променя
  • Червоний
Колір
  • Red
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами