Кришка ствольної коробки Loctite з планкою Пікатіні для АКСУ (2705)

Кришка ствольної коробки Loctite з планкою Пікатіні для АКСУ (2705)

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 39 оцінок )

7 496

6 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кришка ствольної коробки з планкою Вівера/Пікатіні для АКСУ

 

Кришка ствольної коробки з планкою Пікатіні для установлення коліматорних і оптичних прицілів на мисливські карабіни Вулкан ТК (цивільний варіант АКС 74У).

Найважливішим фактом на користь цієї кришки є те, що, на відміну від литих китайських "аналогів", вона не люфтить та при чималому настрілі СТП не зрушується.

Основними плюсами цього виробу є ергономічність, міцність і невелика вага. Маса кришки складає 120 грамів, і з огляду на те, що стандартна кришка важить 80 грамів, дана конструкція обтяжить карабін всього лише на 40 грамів!!! Планка Пікатіні, розміщена безпосередньо на кришці, та є з нею монолітним цілим, дозволяє вирішити основну проблему карабінів на базі АК - встановлення коліматорних або оптичних прицілів на комфортній відстані від ока.

Кришка цілком фрезерована із цільної заготовки з авіаційного алюмінієвого сплаву 2024Т, що забезпечує точність виготовлення, міцність і невелику вагу виробу. Установлення кришки здійснюється на місце кріплення штатного цілика з можливістю регулювання довжини для максимально щільної фіксації на ствольній коробці.

У конструкції надзвичайно оригінально вирішена проблема люфтів і швидкості доступу до затворної рами та УСМ з метою усунення затримок при стрільбі та чищенні карабіна. З боків кришка перекриває ствольну коробку, при цьому права сторона кришки працює аналогічно пелюстковій пружині, забезпечуючи надійну фіксацію кришки до ствольної коробки в закритому стані. Також в комплекті поставляється модифікована кнопка фіксатора кришки, вона має клиноподібну форму. В результаті, витискаючись зворотною пружиною, завдяки клиноподібній формі така кнопка "вбирає" люфти в пазі фіксатора кришки, що забезпечує повну відсутність люфтів і гарантує повернення "в нуль" при відкритті / закритті кришки. У той же час, для зняття кришки не потрібно спеціального інструменту, досить просто відтиснути фіксатор і відкрити кришку.

МАЄ МЕХАНІЧНИЙ ПРИЦІЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ!!!

Увага!
Зверніть увагу, гвинти, якими фіксується фіксатор до кришки ствольної коробки, необхідно обов'язково встановлювати на анаеробний фіксатор різьбових з'єднань (Loctite, DoneDeal), що можна купити в будь-якому автомагазині.

Це правило діє не тільки для кришки, а й в цілому для всіх різьбових з'єднань, використаних на схильних до вібрації (віддачі) механізмах, для запобігання їх самовідкручування.

Обов'язковим є використання клиноподібної засувки-фіксатора, що поставляється в комплекті з кришкою. Стандартна засувка кришки ствольної коробки не забезпечить усунення посадкових люфтів і конструкція не буде працювати належним чином.

Технічні характеристики Кришки ствольної коробки з планкою Вівера/Пікатіні для АКСУ

  • Система точного фрезерування з цільної алюмінієвої заготовки. Використовується високоміцний алюмінієвий сплав марки 2024Т.
  • Дозволяє вирішити проблему з розміщенням оптичних прицілів на карабіни сімейства АК на комфортній від ока відстані.
  • Не перешкоджає швидкому доступу до вузлів УСМ і не заважає чищенню карабіна.
  • Забезпечує повернення в "нуль" (не вимагає повторного пристрілювання) при установленні / зніманні.
  • Простий процес установлення не вимагає фахівця.
  • Маса: 120 г.

Характеристики

Матеріал
  • Алюміній
Вага, г
  • 120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами