Лазерний цілевказівник LaserMax для Glock19 GEN4 ЛЦУ (020845)

Лазерний цілевказівник LaserMax для Glock19 GEN4 ЛЦУ (020845)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

14 880

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лазерний цілевказівник LaserMax для Glock19 GEN4 ЛЦУ 

Серія лазерних цілевказівників Guide Rod Lasers дає змогу встановити цілевказівник, не змінюючи зовнішніх габаритів вашої зброї, що дає змогу використовувати стандартну кобуру. Завдяки простоті встановлення, зручності експлуатації та безкомпромісній надійності цілевказівники LaserMax завоювали заслужену популярність у військових і правоохоронців не тільки в США, а й у багатьох країнах світу. Конструкцію "внутрішнього" лазерного цілевказівника запатентовано компанією LaserMax понад 20 років тому, і досі вона є їхньою "візитною карткою", і виробляється тільки цією компанією. Незважаючи на свої малі габарити, цілевказівник показує чудові результати роботи на різних дистанціях. Розташування цілевказівника безпосередньо поруч зі стволом дає змогу ще точніше і швидше цілитися, що важливо в екстремальній ситуації. Лазерні цілевказівники Guide Rod Lasers повністю водонепроникні та захищені від корозії, що підтверджують численні тести: падіння цілевказівника з висоти п'ятиповерхової будівлі на бетон, занурення в морську воду на глибину 66 метрів на 2 години, безвідмовна робота за умов + 48 С і - 28 С.

Цілевказівники Guide Rod Lasers компанії LaserMax прийняті на озброєння силових відомств багатьох країн світу, що є показником якості продукції.

Характеристики

Захист
  • Водонепроникність
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами