Приціл коліматорний Discovery Optics 1х25 DS Red Dot Коліматор (2606)

Приціл коліматорний Discovery Optics 1х25 DS Red Dot Коліматор (2606)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

3 960

3 080

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics 1х25 DS Red Dot - приціл коліматора закритого типу, призначений для полегшення швидкості та підвищення точності прицілювання під час стрільби з мисливської вогнепальної, спортивної, а також страйкбольної та пневматичної зброї. Наявність підсвічування прицільної марки дає змогу вести вогонь в умовах природної освітленості від сутінків до яскравого сонячного дня.

Завдяки зручному і продуманому форм-фактору, малій вазі і невеликим габаритам, приціл буде зручний в експлуатації на будь-якій зброї.

Особливості коліматорного прицілу Discovery Optics 1x25 DS:

- Легкий, компактний і повністю закритий захищений корпус, що дає змогу працювати з пристроєм під час випадання опадів.

- Розташування передньої лінзи під кутом забезпечує віддзеркалення прицільної точки від світлодіода і спрямовує його всередину коліматора.

- Зовнішня поверхня лінз має багатошарове покриття. Крім поліпшення оптичних властивостей системи, покриття захищає скло від дрібних подряпин і сприяє швидкому стіканню крапель дощу. У комплектацію моделі входять також зручні гумові кришечки для захисту від пилу і бруду.

- Корпус прицілу заповнений азотом, що перешкоджає небажаному запотіванню лінз і потраплянню вологи всередину.

- Прицільна марка у вигляді крапки червоного кольору з кутовим розміром у 2 МОА. Яскравість точки регулюється барабанчиком, розміщеним із правого боку корпусу прицілу, у розпорядженні стрільця 11 рівнів яскравості.

Живлення підсвічування здійснюється від батарейки типу CR2062 3V. Батарейний відсік суміщений з барабанчиком регулювання яскравості, закривається металевою кришкою з кільцевим гумовим ущільненням.

- Барабан регулювання яскравості і кришки юстувальних барабанчиків забезпечені протиковзкими насічками для комфортної взаємодії в рукавичках і в умовах підвищеної вологості. Ціна кліка барабанчиків становить 1 МОА, а діапазон введення поправок по вертикалі і горизонталі має запас ходу в 30 МОА.

- Приціл оснащений інтегрованим кріпленням з одним притискним сталевим гвинтом для встановлення на базу кріплення Weaver/Picatinny.

Експлуатація:

Увімкнення, вимкнення, регулювання яскравості прицільної марки здійснюється великим барабанчиком. Має 12 положень - від 0 (підсвічування вимкнене) до 11 (найяскравіший рівень).
Встановлення батарейки: батарейний відсік розміщено в барабані регулювання яскравості. Необхідно відкрутити кришку відсіку і встановити елемент живлення, дотримуючись полярності.
Внесення поправок:
зверху і справа розташовані два барабанчики. Для доступу до механізму регулювання необхідно відкрутити кришки барабанчиків;
введення поправок здійснюється за допомогою шліцьової викрутки;
барабанчики мають межу обертання, будьте обережні з налаштуванням і не застосовуйте силу.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Колір променя
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами