Приціл коліматорний Trijicon RMR Type 2 Red Dot (1907)

Приціл коліматорний Trijicon RMR Type 2 Red Dot (1907)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

49 360

44 360

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель RMR Type 2 має запатентовану форму корпусу, що поглинає удари і відводить напругу від лінзи для збільшення терміну служби. Він також пропонує перероблену і модернізовану електроніку, яка, як було доведено, працює під час встановлення на пістолети та іншу стрілецьку зброю. Він підходить для військових, правоохоронних органів, самооборони прихованого носіння, стрільби по мішенях і полювання. Регульований світлодіодний приціл RMR Type 2 дає змогу користувачеві керувати освітленням. Прості у використанні кнопки з боків оптики дають змогу користувачеві регулювати яскравість освітлення, перемикатися між ручним і автоматичним режимами та вимикати RMR для зберігання. Автоматичний режим працює точно так само, як і версія LED RMR.

Якщо обрано ручний режим, RMR залишиться в ручному режимі протягом 16,5 годин після останнього натискання кнопки. Через 16,5 годин оптика за замовчуванням повернеться в автоматичний режим, тож RMR буде готовий до вашої наступної місії або завдання. Усі регульовані світлодіодні приціли RMR Type 2 сумісні з приладами нічного бачення, причому розмір точки 3,25 MOA є найбільш популярним. Крім того, користувач може заблокувати кнопки, щоб RMR працював тільки в автоматичному режимі. Це гарантує, що ненавмисне натискання кнопки не призведе до втрати рішення під час прицілювання. Точка 3,25 MOA в RM06 - найуніверсальніша і найпопулярніша точка з усіх розмірів точок RMR. Точка досить мала, щоб забезпечити точну стрільбу на відстані, але водночас досить велика, щоб її можна було швидко виявити.

Усі регульовані світлодіодні приціли RMR Type 2 сумісні з приладами нічного бачення, причому розмір точки 3,25 MOA є найбільш популярним. Крім того, користувач може заблокувати кнопки, щоб RMR працював тільки в автоматичному режимі. Це гарантує, що ненавмисне натискання кнопки не призведе до втрати рішення під час прицілювання. Точка 3,25 MOA в RM06 - найуніверсальніша і найпопулярніша точка з усіх розмірів точок RMR. Точка досить мала, щоб забезпечити точну стрільбу на відстані, але водночас досить велика, щоб її можна було швидко виявити. Усі регульовані світлодіодні приціли RMR Type 2 сумісні з приладами нічного бачення, причому розмір точки 3,25 MOA є найбільш популярним. Крім того, користувач може заблокувати кнопки, щоб RMR працював тільки в автоматичному режимі.

Це гарантує, що ненавмисне натискання кнопки не призведе до втрати рішення під час прицілювання. Точка 3,25 MOA в RM06 - найуніверсальніша і найпопулярніша точка з усіх розмірів точок RMR. Точка досить мала, щоб забезпечити точну стрільбу на відстані, але водночас досить велика, щоб її можна було швидко виявити. 25 MOA в RM06 - найуніверсальніша і найпопулярніша точка з усіх розмірів точок RMR. Точка досить мала, щоб забезпечити точну стрільбу на відстані, але водночас досить велика, щоб її можна було швидко виявити. 25 MOA в RM06 - найуніверсальніша і найпопулярніша

 

Характеристики

Тип прицілу
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами