Військова кофта олива фліска ЗСУ флісова кофта фліс воїнська армійська, кофта флісова тактична олива НГУ ЗСУ фліс 44

Військова кофта олива фліска ЗСУ флісова кофта фліс воїнська армійська, кофта флісова тактична олива НГУ ЗСУ фліс 44

Продавець:TopKozak

4.9/5  ( 384 оцінок )

1 400

1 049

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військова флісова кофта олива зі вставками поліестеру використовується як верхній одяг в демісезонний період або проміжний ізоляційний шар при нижчих температурах. Застосовані матеріали відповідають технологічним стандартам, специфікаціям та вимогам, роблячи одяг відповідним різним видам фізичної активності та погодним умовам.

Щільний, швидковисихаючий фліс 300g/m² з оптимальним коефіцієнтом паропроникності (8000 г/м²/24год), захищає від поривів вітру і невеликого дощу. Тіло ефективно зігрівається природним шляхом і відводить надмірну вологу зі зростанням температури або фізичною активністю на верхні шари для подальшого випаровування. Для додаткової зносостійкості, в областях схильним до зношування (лікті і плечі) присутні посиленні накладки із нейлону.

Досить вільний крій з можливістю індивідуального регулювання шоккордом з фіксаторами, дозволяє піддівати два комплекти термобілизни, або більш тонку кофту. Немає істотних обмежень у мобільності, виключаючи дискомфорт при експлуатації. Високий комір-стійка та регульовані зап'ясткові манжети перешкоджають проникненню прохолоди усередину. Висока функціональність окремих елементів у вигляді множинних кишень (4 шт.), для носіння всіх необхідних речей, дозволяючого габариту.

Характеристики

Розмір
Сезон
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами