Активні тактичні навушники для стрільби Sordin Supreme Pro-X Geen Олива

Активні тактичні навушники для стрільби Sordin Supreme Pro-X Geen Олива

Продавець:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оцінок )

15 930

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні тактичні навушники для стрільби Sordin Supreme Pro-X Geen

Використовуються для активного захисту слуху під час стрільби або інших активних бойових дій за будь-яких погодних умов, навіть під час дощу. Здійснюють посилення слабких звуків у стереорежимі завдяки використанню двох мікрофонів, водночас знижуючи шуми гучністю вище 82 дБ.

Активні навушники Sordin Supreme Pro-X з наголов'ям для голови - це досконале поєднання найкращого захисту для вашого слуху та сучасних стереозвукових технологій, що вирізняються високоякісними матеріалами виготовлення. Наголов'я (його ще називають - дужка), дає змогу зручно носити навушники без шолома та без пошкоджень скласти навушники й транспортувати їх у компактному вигляді.

*За необхідності, наголов'я легко знімається і навушники можна одягнути на шолом.

Під час бойових дій слуховий захист - мега важливий компонент, що дає змогу орієнтуватися на полі бою та швидко виконувати всі завдання.

І в такому разі тактичні навушники Sordin Supreme Pro - справжня манна небесна для ваших вух, яку, до того ж, можна приховати під головним убором або одягнути під шолом.

Шведська компанія Sordin - це визнаний лідер у виробництві активних навушників і захисного спорядження в усьому світі. Компанія віддає перевагу створенню виробів високої якості, поєднуючи передові технології, надійність і комфорт.

При створенні навушників Sordin Supreme Pro-X великий акцент було зроблено на захисті від вологи: ця модель має додатковий захист відсіку для живлення.

Sordin Supreme Pro-X абсолютно не бояться дощу

Що стосується матеріалів, набір класичний для лінійки Supreme: пластикові навушники, наголов'я з нержавіючої пружинної сталі та пластмаси, накладка на наголов'я - шкіра або кольорова тканина (змішана: 50% бавовни, 50% нейлону), амбушюри з ПВХ і спіненого уретанового термопластика.

*Саме наголов'я (або дужка) регульоване і складне, тому за розміри не хвилюйтеся

Щодо основних особливостей цих навушників, ми б виділили саме такі пункти:

  • Захист слуху до 82 дБ(А);
  • Водонепроникні мікрофони;
  • Захист живлення від вологи;
  • Аудіо роз'єм AUX AUX і 3,5 мм моноджек у комплекті;
  • Заряд батареї: 600 годин;
  • Живлення: батарейки 2хААА;

Окремо хотіли б зазначити, що батарейки йдуть у комплекті.

*навушники відразу готові до повноцінного використання

Активні навушники Sordin Supreme Pro-X стали невід'ємною складовою захисного спорядження для всіх професійних військових із шоломами, що закривають вуха.

Ця модель з енергоємною батареєю та надійною конструкцією підходить для будь-яких активних бойових дій, незалежно від клімату чи погодних умов.

Навушники Sordin Supreme Pro-X надійно та комфортно захистять ваші вуха від будь-яких незручностей. З ними ви зможете зосередитися на своїх завданнях, чітко спілкуватися зі своїми товаришами та легко визначати напрямок звуку.

Характеристики

Живлення
  • 2 х ААА
Розмір
  • One size
Додаткові характеристики
  • Водонепроникні мікрофони; Захист живлення від вологи; Аудіо роз'єм AUX AUX і 3,5 мм моноджек у комплекті; Заряд батареї: 600 годин;
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами