Підсумок для планшета Dozen Tactical Tablet Bag (7-10 inch) - USA Cordura 1000D "Original MultiCam"

Підсумок для планшета Dozen Tactical Tablet Bag (7-10 inch) - USA Cordura 1000D "Original MultiCam"

Продавець:BMS

4.9/5  ( 96 оцінок )

1 630

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок призначений для закріплення, зберігання та транспортування планшетів на тактичному спорядженні, що має модульну систему фіксації MOLLE. Універсальна внутрішня система кріплення дозволяє закріпити апарати з діагоналлю від 7 до 10 дюймів.

*розмір діагоналі взятий усереднений і залежно від конструктивних особливостей планшетів, може трохи змінюватись у більшу чи меншу сторону.

КонструкціяПідсумок має єдиний центральний відсік, в якому розташована система фіксації гаджетів і дві додаткові кишені для кабелів, карток пам'яті та інших невеликих підручних елементів. Відкидна кришка фіксується та регулюється за допомогою міцного паракордового шнура. У всіх стінах підсумку розміщені демпферні вставки із синтетичного матеріалу товщиною 4 мм, які захищають вміщений всередину планшет від зовнішніх механічних впливів (удар, падіння тощо). На задній стінці, крім стандартної модульної системи фіксації, вшиті півкільця для кріплення знімного плечового ременя, а у верхній частині розташована петля для зручного перенесення підсумку в руках.

Зовнішній матеріал:

  • високоміцна оригінальна тканина Cordura 1000D USA з IRR-просоченням, яка невидима в ІЧ-спектрі;
  • посилені ремінні стропи.

Внутрішня частина. Зсередини всі стіни підсумку оброблені міцною підкладковою тканиною. На задній стінці знаходяться кишені для зберігання дрібних речей, а на лицьовій – система фіксації планшетів з робочою площею 18 * 10 см. Дана система має жорсткий внутрішній каркас та м'яку лицьову частину з 3D-сітки, яка бережно прилягає до задньої стінки планшета, не пошкоджуючи її. Еластичний шнур Shock Cord з петлями фіксації та регулюванням натягу дозволяє надійно закріпити планшет всередині підсумка.

Кріплення та фіксація. Вся конструкція підсумка може закріплюватися на будь-якому MOLLE-сумісному спорядженні завдяки трьом кліпсам та коміркам на задній стінці. Також, за допомогою двох карабінів, до підсумка можна легко приєднати базовий наплічний ремінь і транспортувати його завдяки переважуванню через плече. Даний ремінь має діапазон регулювання від 75 до 150 см.

Розміри (в*ш*т):  18,5 см * 26 см * 4,5 см.

Характеристики

Призначення
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами