Тільняшка-футболка в'язана (чорна, морська піхота) 52

Тільняшка-футболка в'язана (чорна, морська піхота) 52

Продавець:Farmer's Hub

4.8/5  ( 603 оцінок )

514

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Є розміри 44-64

Тільняшка-футболка вже давно зарекомендувала себе, як перевірений вид одягу, який володіє підвищеною зносостійкістю, міцністю тканин і відмінними зігріваючими властивостями. Її по достоїнству встигли оцінити не тільки військові, для яких вона є натільною атрибутом, але і прості цивільні. У зимовий період це незамінна одяг для рибалок і мисливців. Тільняшка також була оцінена туристами, дачниками та молодими людьми, які ведуть активний спосіб життя.

Модель має короткі рукави і міцні шви з боків. В якості матеріалу для її виготовлення слугує стовідсоткова бавовна. Тільняшка має принт у формі чорних горизонтальних смуг, які чергуються між собою. Ширина кожної смуги становить 9-12 мм

Таку футболку можна одягати під сорочку або светр. Вона добре поєднується з джинсовими штанами або шортами. Одягати її можна прохолодними літніми вечорами без побоювання, що можна застудитися. Вона володіє унікальними властивостями зберігати тепло і відводити зайву вологу. Цей ефект досягається за рахунок спеціальної структури пряжі.

Тільняшка-футболка являє собою практичний одяг, яка не розтягується і зберігає свою початкову форму. Під час прання вона не втрачає оригінальність кольору. Футболка щільно прилягає до тіла і підкреслює всі достоїнства сильної чоловічої фігури. При цьому вона не сковує рухів, викликає бойовий настрій і дарує домашній комфорт.

Розмір на бірці вироби

Обхват грудей (см)

44

81.2

46

86.4

48

91.5

50

96.5

52

101.6

54

106.7

56

111.8

58

116.8

60

121.9

62

127.1

64

132.3

Характеристики

Розмір
Матеріал
  • Бавовна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами