Шорти тактичні Ukrarmor чоловічі з кишенями BDU Shorts I Cordura M Мультикам

Шорти тактичні Ukrarmor чоловічі з кишенями BDU Shorts I Cordura M Мультикам

Розмір: M

Продавець:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оцінок )

2 390

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шорти тактичні для військових з кишенями BDU Shorts I

Зручні та комфортні шорти для активних пересувань у справжньому військовому стилі від справжнього військового виробника. Ви отримуєте максимальний комфорт і свободу рухів у теплу пору року, а преміальні матеріали (65% поліестер / 35% бавовна, покриття Teflon®) забезпечують довговічність і міцність шортів, тож ви можете бути впевнені в них у будь-якій життєвій ситуації.

*Покриття Teflon надасть шортам стійкості до води, бруду та плям для тривалого носіння

Створені за критеріями та нормами Збройних сил Сполучених Штатів, як стандартна армійська уніформа з початку 1980-х, а саме BDU (Battle Dress Uniform, дослівно - бойова форма)

Саме поєднання в шортах звичайного буденного стилю та військових елементів (як приклад, кишеня з матеріалу Cordura, для безпечного перенесення ножа) надає цим шортам безмежної функціональності, адже вони закриють усі потреби як військових, так і звичайних людей.

Безліч кишень на шортах (загалом 10 кишень) дають змогу зручно переносити та зберігати предмети різного типу (вони призначені для носіння настільки різних предметів, що в одному списку їх важко уявити), для прикладу перелічимо кілька: мобільний телефон, ніж, багатофункціональний інструмент, набої, запальнички та багато іншого.

Шорти регулюються за об'ємом і за довжиною, знизу розташована невелика манжета, яку можна відвернути і збільшити довжину на 4 см, а ще вони мають спеціальні застібки-липучки, які дають змогу налаштувати розмір за об'ємом під ваші параметри. Це особливо зручно при носінні спеціального обладнання або поясної сумки.

*Тому шорти підійдуть і найхудішим, і не дуже.

Також, шорти мають посилену ділянку на сідницях і спеціальні закріпки навколо, що допомагає захистити їх від стирання і розривів під час інтенсивного використання, але це більше для тих, хто крутить вертухи або сідає на шпагат. Ззаду шорти посилені тканиною Fix, яка тримає форму і пом'якшує навантаження на поперек.

Функції кишень:

1. Карго кишені трапецієподібної форми - саме така форма візуально ніби зменшує кишені, водночас всередині залишається багато місця для речей. Щоб речі не випадали, ми додали еластичну гумку, яка надійно стягує кишеню, фіксуючи речі на місці.

2. велика кишеня для телефона з невеликою петлею під ключі.

3) Невелика кишеня з міцної Cordura, куди ви можете вставити ніж або інші гострі предмети, не боячись нашкодити собі або шортам.

4. Над кишенями розташовані спеціальні клапани, щоб закрити ґудзики та захистити речі від потрапляння бруду і вологи всередину.

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал (склад)
  • Cordura
Призначення
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами