Сумка тактична Cobra Multicam Black (6661),

Сумка тактична Cobra Multicam Black (6661),

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Happy Life

4.8/5  ( 15 оцінок )

484

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактна сумка для повсякдення. В неї вміщується телефон, гаманець, документи тощо. Також її можна носити під одягом. Завдяки камуфляжному забарвленню, можна використовувати як тактичний аксесуар в охоронних та воєнізованих структурах.

Сумка вироблена з високоякісної тканини Oxford 900D. Вона виконана з міцних поліестерових волокон з накаткою з термопластичного поліуретану, та має характерне для всіх тканин Oxford плетіння рогожка. Тканина дуже щільна, вона часто використовується для пошиття сумок і рюкзаків. Якісне TPU покриття захищає від швидкого потрапляння вологи всередину, не утворює заломів на вигинах, не розтріскується і не витирається при тривалому або інтенсивному використанні. Матеріал стійкий до стирання і розривів, захищає від ультрафіолету,  добре переносить високі та низькі температури.

Сумка має компактний, ергономічний дизайн, та  досить зручна в експлуатації. Зазвичай її носять через плече, спереду. Сумка має зручну лямку, яка регулюється по довжині. Знизу лямка пришита до сумки, а зверху чіпляється на пластикову застібку, що дозволяє швидко зняти її. Це зручно коли сумка знаходиться під одягом.

Сумка має одне загальне відділення на застібці-блискавці та ще два невеличких відділення зверху, на застібці-блискавці. Також зверху біля лямки присутнє відділення на заклепці, для дрібних речей. Всі застібки-блискавки оснащені пулерами для зручної роботи з ними в рукавичках.

Сумка Cobra - зручна, компактна сумка, на кожен день.

Матеріал: Oxford 900D TPU
Склад: 100% Поліестер
Висота: 32см (можлива похибка +/- 2см)
Довжина: 25см (можлива похибка +/- 2см)

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами