Ремінно плечова система (РПС) MOLLI

Ремінно плечова система (РПС) MOLLI

Продавець:Salesman

4.8/5  ( 78 оцінок )

1 650

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний пояс РПС в кольорі ХАКІ/Multicam з плечовою системою TPL-001

Тактичний пояс РПС в кольорі ХАКІ/Multicam з плечовою системою TPL-001 - це надійна і функціональна розвантажувальна система для військових, поліцейських та мисливців. Ця система дозволяє розмістити на собі необхідне спорядження та зброю, забезпечуючи швидкий доступ до них у будь-якій ситуації.

Пояс РПС піксель виготовлений з міцної тканини 100% нейлону (кордура, cordura), яка стійка до стирання, проколу та розриву. Пояс має спецiальнi отвори MOLLE для крiплення кишеньок та аксесуарiв. Пояс регулюється за обсягом талiї.

Плечова система РПС пiксель складається з двох плечових ременiв для підвішування предметiв. Ременi також мають спецiальнi отвори MOLLE для додаткового спорядження. Плечова система прикрiплюється до поясу за допомогою фастексов i може бути швидко скинута у разi потреби.

Тактичний пояс РПС в кольорі ХАКІ/Multicam з плечовою системою TP-003 - це унверсальна і комфортна розвантажувальна система, яка пасуватиме як професійним військовослужбовцям так i любителям екстремального вiдпочинку.

РПС MOLLI TPL-001 також має якісну фурнітуру Woojin Vina, яка гарантує надійне закріплення і тривалий термін служби.

Фурнiтура Woojin Vina мaє сертификати якостi ISO 9001 тa ISO 14001 i спiвпрацює з багатьма свiтовими брендами, як The North Face, Columbia, Nike, Adidas, Puma, Reebok, Under Armour та іншими.

Відмінна якість виробництва даної моделі TPL-001 наддають виробу належного вигляду та зручності під час виконання різноманітних тактичних завдань і не тільки.!

Характеристики

Матеріал
  • Нейлон
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами