Рюкзак Foray Multicam Camotec об`єм 50 л

Оставить отзыв Код:  396188610

Рюкзак Foray Multicam Camotec об`єм 50 л

Оставить отзыв Код:  396188610

Продавец:Salesman

4.8/5  ( 81 оценок )

2 480

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рюкзак Foray

Рюкзак Foray - це тактичний, місткий рюкзак, який був розроблений спеціально для воєнізованих структур. Рюкзак має ряд конструктивних особливостей, таких як стропи MOLLE, пулери на застібках, D-кільця, а також додаткові лямки.

Матеріал

Рюкзак виготовлено з високоякісної тканини Oxford 900D. Ця тканина виконана з міцних поліестерових волокон з накаткою з PVC і має характерне для всіх тканин Oxford плетіння рогожка. Тканина дуже щільна і використовується для пошиття сумок і рюкзаків. Якісне PVC покриття захищає від швидкого потрапляння вологи всередину. Тканина стійка до стирання і розривів. Цей матеріал стійкий до ультрафіолету і добре переносить високі та низькі температури.

Комфорт

Вставки ортопедичної спинки та лямки виконані з м’якого, спіненого матеріалу, що своєю чергою зменшує навантаження на спину та плечі, а також не викликає дискомфорт при тривалому носінні. Додатково по боках та спереду на рюкзаку присутні стропи з пластиковими застібками, які допомагають утримувати форму рюкзака і регулювати його об’єм. Завдяки цьому вага розподіляється рівномірно по всьому рюкзаку. Також є стропи, що фіксуються на грудях та поясі. Вони надійно фіксують рюкзак і запобігають перекрученню лямок при активному пересуванні.

Вмiстимiсть

Рюкзак має два великих, мiстких вiддiлення на застiбках-блискавках. Всерединi присутнi спецiальнi резинки для фiксацii ноутбука або планшета i додатковi вiдсiки з мiцної, зносостiйкої сiтки. Ще два невеликих вiддiлення спереду для дрiбних речей, з додатковими вiдсiками всерединi.

Всi зaстiбки-блискaвки мaють пулери для зручної роботи з ними в рукавичках. Також на рюkзaку зверху присутня ручка для зручної переноски в руках.

  • Матеріал: Oxford 900D PVC
  • Склад: 100% Поліестер
  • Розміри (см): 52 х 32 х 30 (можлива похибка +/- 2 см)
  • Об’єм: 50 л

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами