Підсумок Kid 3.0 Чорний Camotec розмір 18 х 12 х 4 см

Підсумок Kid 3.0 Чорний Camotec розмір 18 х 12 х 4 см

Продавець:Salesman

4.8/5  ( 78 оцінок )

320

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок Kid 3.0

Компактний підсумок Kid 3.0 є незамінною річчю в поході, при активному відпочинку, або для військових. Цей підсумок можна почепити на рюкзак, ремінь, або будь куди де є стропи MOLLE. Він підійде для необхідних, дрібних речей, таких як ключі, телефон, документи тощо.

Підсумок виготовлений з високоякісної тканини Oxford 900D. Це матеріал з міцних, поліестерових волокон з накаткою з PVC, який має характерне для всіх тканин Oxford плетіння рогожка. Тканина дуже щільна і стійка до стирання і розривів. Цей матеріал стійкий до ультрафіолету і добре переносить високі та низькі температури. Якісне PVC покриття захищає від швидкого потрапляння вологи всередину.

Підсумок має компактний, ергономічний дизайн і досить зручний в експлуатації. Кріпиться за двома зносостійкими стропами на заклепках. Можна почепити на ремінь або на стропи MOLLE.

В підсумку є два загальних відділення на застібках-блискавках з внутренньою секцією, одне відділення спереду, яке фіксується на стропу з фастексом. Стропа слугує функцією фастекса і її довжину можна регулювати. Також є окреме відділення для ручки, оловця, маркера тощо.

Все застебки-блискавки мають пулери для зручної роботи з ними в рукавичках.

Матеріал: Oxford 900D PVC
Склад: 100% Поліестер
Розміри (см): 18 х 12 х 4 (можлива похибка +/- 2 см)

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами