Щока - патронташ на приклад з велкро панелямі, піксель

1 відгук

Код:  396278337

Щока - патронташ на приклад з велкро панелямі, піксель

1 відгук

Код:  396278337

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

750

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Щока універсальна - патронташ на приклад з велкро панелямі - це збройовий аксесуар, що значно підвищує точність стрільби. Його принцип дії досить простий - щока розміщується на прикладі зброї та міцно фіксується спеціальними регулюємими ремінцями.

Це дозволяє оку стрільця знаходитися на одній лінії з прицільною сіткою, що робить стрільбу більш точною та ефективною. Щока на приклад від Black Braid в кольоры Multicam виготовлена з прочного матеріалу - оксфорд 1000D. Вона має дві велкро панелі, на які можна прикріпити съємний патронташ, який йде окремо і залежить від калібру патрону та його типу.

Патронташ на приклад виготовлений з міцної резинки, яка надійно фіксує БК. Щока накладка на приклад дуже зручна як для правшів, так і для лівшів. Вона кріпиться на прикладі при допомозі трьох затяжок з липучками, що дозволяє підібрати розмір практично під будь-який приклад. Висота щоки складає 4,5 см, а її розміри становлять 27-11-(4-8) см (Ширина щоки регулюється липучкою).

Одним з головних переваг щоки на приклад є те, що обличчя стрільця тулиться не до холодного дерева або пластику, а до якісної поліестерової тканини, що забезпечує більший комфорт та зменшує вібрацію зброї під час стрільби.

Основа щоки має також спінений поліетилен і 3D mesh у якості підкладки який гасить вібрації

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Оксфорд
Колір
  • Піксель
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Богдан Білунка
    Відгук від покупця. Продавець: Premiumammunition

    Зручний аксесуар

    Переваги:
    Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Погано підійде для тонкого приклада. Вирішується вкороченням шлейки.