Складаний ніж Ontario RAT I Folder кишеньковий

Код:  396291588

Складаний ніж Ontario RAT I Folder кишеньковий

Код:  396291588

Немає в наявності

2 680

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Ontario RAT I Folder 

Ontario Rat Folder Model 1 - один із найпопулярніших ножів у світі. За його невеликої вартості має цілу низку переваг: Сталь марки AUS-8 забезпечує довговічність заточування і має чудові ріжучі властивості, зручне руків'я з композиту (нейлон) має рифлену неслизьку поверхню і має підпальцеву виїмку, 4-позиційна кліпса задовольнить найвибагливішого покупця, потужний механізм фіксації леза забезпечує відмінну надійність. Лезо ножа пряме, оксидована сталь.

Кожен, хто стикається з вибором першого складного ножа, так чи інакше дізнається про існування "легендарного щура". Саме так називають складаний ніж Ontario Rat. Популярність цієї моделі настільки велика, що практично у кожного ножемана-початківця в колекції є цей ніж. Давайте спробуємо розібратися в причинах популярності цього складного ножа.


У ножа цікава історія. Спочатку його створювали, як невеликий складаний ніж для проведення тренінгів з виживання в джунглях річки Амазонки. І хоча, випускається він під брендом Ontario, до його народження причетні зовсім інші люди. Джефф Рендал створив тренінговий центр Randall's Adventure Training, де навчав людей основ виживання в екстремальних ситуаціях. У процесі навчання він дійшов висновку, що йому необхідний складаний ніж, який кожен зможе носити при собі в міських умовах. Наявні на той момент екземпляри не відповідали його завданням. Джефф намалював модель ножа і розмістив замовлення на виробництво невеликої партії в компанії Ontario Knife Company.

На його подив представники компанії високо оцінили запропонований ним варіант і запустили його в серійне виробництво. Так на світ з'явився ніж Ontario Rat.

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО НІЖ ONTARIO RAT?
1) Це максимально практичний складаний ніж, розрахований на застосування не тільки в місті, а й у польових умовах.

2. Існує два варіанти цього ножа. Ontario Rat 1 (довжина клинка 92 міліметри) і Ontario Rat 2 (довжина клинка 76 міліметрів).

3) Це один із перших складних ножів, у якого кліпса може бути розміщена в чотирьох положеннях. Кожен зможе вибрати максимально зручний для себе варіант.

4. У класичному варіанті в якості матеріалу для виготовлення клинка використовується нержавіюча сталь AUS-8 з високим опором до корозії.

5. Геометрія ножа (форма клина і рукояті) забезпечує максимально можливу кількість хватів для виконання різних завдань. Завдяки шорсткій поверхні рукояті, глибокій підпальцевій виїмці та упору на обуху ніж впевнено сидить у руці, як "приклеєний".

6. Ніж має стильну зовнішність. Таку справжню чоловічу іграшку завжди приємно показати друзям.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».