Охотничья камера с двумя объективами iZEEKER iG600

Охотничья камера с двумя объективами iZEEKER iG600

Продавець:БарбаТех

3.9/5  ( 24 оцінок )

4 197

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ІННОВАЦІЙНИЙ ДИЗАЙН ПОДВІЙНИХ ОБ'ЄКТИВІВ І ПЕРЕВЕЗНЕ ЗІРКОВЕ НІЧНЕ БАЧЕННЯ

Використовуючи два передових оптичних об'єктива, ця камера, що стежить, знімає чіткі повнокольорові зображення та відео в умовах денного освітлення і автоматично налаштовує себе за допомогою своїх PIR-датчиків для різних умов освітлення. Він володіє неймовірно чудовим нічним баченням зоряного світла. Ви можете отримувати повнокольорові зображення в умовах низького освітлення та бачити напрочуд чіткі чорно-білі зображення у повній темряві.

ЯКІСНІ ФОТОГРАФІЇ 48 МП І ВІДЕО 4K ULTRA HD

Завдяки 3 високопіксельним датчикам зображення SONY, 2 різним об'єктивам (один HD без спотворень для режиму денного світла, один з великою діафрагмою для режиму зоряного світла) і 2 потужними світлодіодами з низьким свіченням 850 нм, ігрова камера з двома об'єктивами робить чіткіші знімки 48 МП та більш плавні відеоролики 4K Ultra HD з меншою кількістю шумів та більш яскравими деталями.

ВІДЕОЗАПИС H.264 І РЕГУЛЮВАНІ PIR-ДАТЧИКИ

Слідкуюча камера записує покращені відео H.264 4K 30 кадрів в секунду з чистим звуком. Ви можете переглядати їх більш чітко та плавно та заощадити до 80% місця на карті пам'яті. Завдяки одному центральному 60-градусному PIR-датчику та двом бічним 30-градусним PIR-датчикам ця ігрова камера виявляє цілі в радіусі 120 °. Ви можете увімкнути або вимкнути бічні датчики в меню, настроюючи поле огляду залежно від знімка. Час спрацьовування досягає 0,1 с, а максимальна відстань спрацьовування становить 65 футів (20 м).

️ПІДКЛЮЧЕННЯ WIFI І ЛЕГКЕ РЕГУЛЮВАННЯ КУТА

Просто підключіть цю мисливську камеру до телефону за допомогою функції Wi-Fi. Ви можете вносити зміни в налаштування, переглядати пряму трансляцію з камери з екрана телефону, щоб відрегулювати кут і положення, а також завантажувати вміст прямо на телефон, не знімаючи камеру та не підключаючи її до комп'ютера. (Примітка: підключення Wi-Fi обмежено 33 футами.)

НОВИЙ РЕЖИМ ВІДТВОРЕННЯ І ДОДАТКОВІ ФУНКЦІЇ

При відтворенні зображень на камері з оленями ви можете збільшувати та зменшувати їх масштаб, щоб перевірити кожну деталь захоплених об'єктів. Крім того, за допомогою кнопок ви можете відтворювати відеокліп швидше або повільніше за його вихідну швидкість. Він має більш прагматичні функції, такі як таймер, циклічний запис, інтервальна зйомка, налаштування серійної зйомки від 1 до 10, автоматичне збільшення тривалості відео, збільшений обсяг пам'яті, що підтримується, до 256 ГБ.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами