Берці Тактичні Зимові Skadi B2 Олива (SKB2-OL-WIN-43)

3 відгуки

Код:  396630600

Берці Тактичні Зимові Skadi B2 Олива (SKB2-OL-WIN-43)

3 відгуки

Код:  396630600

Продавець:Фостор

3.8/5  ( 18 оцінок )

2 050

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові Берці Skadi B2 Олива- це універсальне взуття призначене для використання взимку, холодну осінь та весну. Поєднують в собі зручність спортивного та надійність військового взуття. Легкі і функціональні берці розроблялися для силових структур. Чудовий вибір для активних, енергійних людей яким потрібне надійне та комфортне, універсальне взуття, що буде підходити для найрізноманітніших ситуацій.
Підошва виготовлена з гуми, нековзка, масло-бензостійка, не допускає натирання ніг. Характеризується високими амортизаційними властивостями і агресивним протектором, що забезпечує високу стійкість на будь-якій поверхні на різному грунті. Підошва кріпиться до верху взуття методом вулканізації, що також має ряд переваг: перше - це найміцніший тип кріплення підошви, друге - волога не проходить в місці стику верху і низу. Берці оснащені системою швидкого шнурування, та підкладкою, що забезпечує комфортний клімат в будь-яких умовах, а у разі збільшення навантаження відводить вологу від стопи. Язик - глухий клапан зі щільної тканини. П'ятка і піднесень посилені. Верх зроблений з натуральної шкіри, а для максимальної вентиляції та гнучкості, берці оснащено вставками з оригінальної кордури. Поєднання інноваційних рішень та високоякісних матеріалів дозволило створити комфортне взуття, яке підійде кому завгодно (від армійців - до екстремалів) і де завгодно (від стадіону - до гірської місцевості). 

Підкладка Winterfrost 800, це якісна, дихаюча, мембранна тканина що добре зберігає тепло, розподіляє вологу на велику ділянку та швидко випаровує її, запобігаючи утворенню шкідливих бактерій, та неприємного запаху.

Тактичні берці Skadi B2 Olive - це відмінний вибір для військових та силових структур, для туризму, активних видів відпочинку, заміських прогулянок, або для щоденного використання в міських умовах.

Характеристики

Розмір
Сезон
Наявність блискавки
Матеріал верху
Матеріал підкладки
  • Winterfrost 800
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Анжела Нікітіна
    Відгук від покупця. Продавець: Фостор. Розмір: 42

    Хорошие.

    Переваги:
    Хорошие.
    Недоліки:
    Нет
  • Валерій Кондратенко
    Відгук від покупця. Продавець: Фостор. Розмір: 43

    Ношу уже три місяці хороші легкі задоволений

  • Олег Каламанич
    Продавець: Фостор. Розмір: 42

    Зручні, теплі, дуже сподобалось доньці "те що треба для дитини в 1 рік носити в руках по квартирі"
    Як носиться на нозі потім напишу

    Переваги:
    Гарні
    Недоліки:
    Нема