Куртка з підстібкою та капюшоном M-Tac Soft Shell Olive Розмір 3XL

Куртка з підстібкою та капюшоном M-Tac Soft Shell Olive Розмір 3XL

Розмір: 3XL

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

5 500

4 799

Є в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-TAC куртка Soft Shell з підстібкою виготовлена з міжшарової поліуретанової мембрани, яка захищає від негоди. Усередині тонкий фліс. У цій моделі виробник додав додатково знімну флісову підстібку, яка кріпиться на блискавці (можна носити як окремий предмет одягу).

Визначними властивостями виробів із софтшелу є їх невелика вага та комбінація двох шарів одягу в одному. Софтшелл поєднує в собі зовнішній шар (для захисту від вітру та негоди) та ізолюючий внутрішній шар. Поверхня є не тільки відхиляє вологу, але так само і відхиляє бруд. Крім того, м'який і обтічний матеріал надає більше комфорту при носінні.

Передня блискавка виготовлена компанією YKK. Блискавка якісна та виконує свою функцію без жодних видимих проблем.

Особливості: -Дві плечові кишені

-Дві внутрішні кишені

-Дві кишені для рук

-Вертикальна нагрудна кишеня

-Кишеня на передпліччі

-Подвійна передня застібка-блискавка

-Підпашкові вентиляційні блискавки

-Подвійний шар армованого передпліччя

-Еластичний шнур у поясі

soft.jpg Soft Shell - це одяг, який захищає від негоди і має мінімальну вагу і об'єм. Її створили як противагу звичайному одязі, який пропонував ховатися від вітру та дощу у штормівках та штормових штанах, а також утеплюватись за допомогою флісу та пуху. Завдяки Soft Shell вдається отримати максимальний ефект всього з одним шаром одягу, він замінює три та більше шарів.

Правильний догляд за софтшел виробами

Щоб зберегти функціональність важливих властивостей софтшелл речей, дуже важливо правильно доглядати матеріал. Перед тим, як відправити Вашу софтшелл куртку в пральну машинку, зверніть увагу на лейбл. Залежно від різного складу інформації з догляду може змінюватись. В цілому, стирайте ваші софтшелл речі тільки тоді, коли вони дійсно забруднені та потребують чищення. При невеликих забрудненнях часто допомагає лише почистити м'якою щіткою або рушником брудне місце. Прання у пральній машині рекомендується без будь-яких інших речей у барабані. Не застосовуйте ні пральний порошок, ні відбілювач, щоб не закупорити пори мембрани виробу. Ідеально підходить для прання софтшелл одягу є рідкий порошок. Після прання в жодному разі не сушіть речі на батареї, найкраще - на свіжому повітрі. Так само, на поверхню вже висушеного одягу можна нанести спрей, що імрегує.

ОГЛЯД M-TAC КУРТКА SOFT SHELL З ПІДСТЕЖКОЮ

Завдяки відповідальному підходу до виробництва, ретельного контролю якості та використання сучасних матеріалів та технологій, компанія М-Тас здобула любов вітчизняного споживача. Адже за співвідношенням ціна-якість продукція бренду вже давно перевершила зарубіжні аналоги. Вироби бренду насамперед орієнтовані на людей, які ведуть активний спосіб життя, військових, співробітників правоохоронних органів і тих, хто віддає перевагу тактичному стилю в одязі.

Розглянемо докладніше одну з найпопулярніших моделей - куртку Soft Shell з підстібкою.

Дана модель куртки стане ідеальним варіантом як для повсякденного міського носіння, так і для використання як елемент уніформи (наприклад, поліцейського). Якщо Вам необхідно зберігати свободу рухів під час фізичних навантажень і при цьому не переохолодитись, то куртка Soft Shell забезпечить Вам комфортний мікроклімат.

Інноваційний технологічний матеріал, з якого виготовлена дана модель, заслуговує на особливу увагу. Soft Shell складається з кількох шарів, які з'єднані один з одним шляхом нашарування. Перший (зовнішній) шар – міцна, стійка до стирання та навантажень тканина. Одна з основних функцій зовнішнього шару - захистити внутрішній шар (безпосередньо мембрану) від пошкоджень, заломів та передчасного зносу. Внутрішній шар – мембрана. І останній (нижній) шар – приємний до тіла мікрофліс, який чудово утримує тепло та забезпечує комфорт.

Склад: 100% поліестер.

Продуманий крій куртки не сковує рухів. У ній однаково зручно на тренуванні, під час активного відпочинку чи поїздки містом.

Модель застібається на пластикову блискавку з двома бігунками. Усі блискавки – від бренду YKK® (Японія).

Захисний клапан убереже підборіддя від пошкодження блискавкою.

Комір-стійка з підкладкою із флісу надійно захистить шию від холодного вітру.

Прихований у комірі капюшон регулюється через кишені на грудях. Ви можете затягнути каптур, не виймаючи руки з кишень.

Капюшон регулюється по висоті та обхвату голови за допомогою еластичних шнурів з утяжками.

Велика кількість кишень, розташування та розміри яких ретельно продумані, надають моделі Soft Shell універсальність та функціональність.

Усього таких кишень 8:

1. Дві великі, місткі та зручні бічні кишені. Вони мають отвори двома відділеннями під дріб'язок і виходом для навушників.

2. Одна кишеня на лівому передпліччі на блискавці. Він відмінно підійде для невеликих предметів, які мають бути під рукою - проїзного, картки чи грошей.

3. Дві внутрішні кишені для дрібних і цінних речей.

4. Дві кишені на плечах рукавів мають виходи для навушників.

Наплічні кишені обладнані панелями велкро розміром 11х10 см для кріплення різних патчів, ідентифікаторів тощо.

5. Задня наскрізна кишеня без проблем вмістить рукавички та головний убір.

Манжети перешкоджають продуванню рукавів. Вони регулюються за допомогою хлястика з липучкою велкро.

На окрему увагу заслуговує підстібка. Вона є повноцінним елементом гардеробу, а саме, флісовою курткою на блискавці.

До куртки підстібка кріпиться за допомогою двосторонньої блискавки.

Матеріал виготовлення підстібки – мікрофліс. Завдяки властивостям матеріалу, підстібка відмінно утримує тепло, швидко сохне та проста у догляді.

Комір-стійка захистить горло від холоду. Блискавка застібається під горло.

Куртка має дві бічні місткі кишені на блискавці.

Рукави забезпечені манжетами на гумці.

Низ куртки тягнеться еластичним шнуром, що перешкоджає втраті тепла та потраплянню під куртку холодного повітря, снігу тощо.

На завершення можна сказати, що куртка Soft Shell з підстібкою – це універсальний багатофункціональний елемент гардеробу, який чудово підійде для носіння як у міських, так і польових умовах. Зручний продуманий крій не сковує рухів, а використання матеріалу soft shell здатне замінити кілька шарів одягу. А враховуючи той факт, що підстібка до даної моделі є повноцінною курткою, то в результаті ви отримуєте два елементи гардеробу.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Міжшарова поліуретанова мембрана
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами