Чоловічі тактичні кросівки з мембраною M-Tac розмір 36 (24 см) RANGER GREEN (1JJ115/7TPLV) водовідштовхувальні

Чоловічі тактичні кросівки з мембраною M-Tac розмір 36 (24 см) RANGER GREEN (1JJ115/7TPLV) водовідштовхувальні

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

5 000

4 199

Є в наявності

4

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

КОРОТКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

M-Tac кросівки тактичні демісезонні підійдуть як для гірського походу, так і для міста. Відрізняються сучасним дизайном та невеликою вагою. Зручне подовжене шнурівка дозволяє ідеально закріпити кросівок по нозі, а міцні шнурки не промокають і не ковзають. Кросівки призначені для трекінгу, бігу по бездоріжжю та активного відпочинку. Це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття, яке надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу.

Верх кросівок виготовлений з високоякісної щільної шкіри (замша) та Cordura, що дозволяє кросівкам бути одночасно вологостійкими (дихаючі), зносостійкими та міцними. Обгумовані шкарпетки і п'яти надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Деталі кросівок прошиті двома рядками. М'яка мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат усередині кросівки та створює максимальний комфорт для ніг. Завдяки використанню спеціальної колодки, ця модель чудово підходить для тривалих походів та значних спортивних навантажень. Анатомічна устілка надає м'якості всієї внутрішньої конструкції кросівки. Двокомпонентна лита підошва не пропускає вологу і є вкрай зносостійкою, а різноспрямований малюнок протектора зберігає хороше зчеплення з поверхнею під час ходьби або бігу.

Особливості: Зручні та багатофункціональні.

Досить легені.

Водовідштовхувальні.

Чудово вентилюються.

Зручна система шнурівки.

М'яка мембранна підкладка.

Гумовий носок і п'ята.

Протекторна 2-х шарова підошва.

Надійні та комфортні.

Ідеально підходять для трекінгу, бігу по бездоріжжю, активного відпочинку та

міста.

Стильні та красиві.

Верх: Натуральна замша та Cordura

Двоскладова підошва: Зовнішній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан.

Внутрішній шар – спінений поліуретан

Якщо Ви шукаєте зручне, функціональне та практичне взуття, яке можна носити майже цілий рік, то Вам однозначно придивитись тактичні демісезонні кросівки від бренду М-ТАС. Дана модель виконана з високоякісних матеріалів і відмінно підходить для повсякденного носіння, трекінгу та бігу бездоріжжям.

Лінійка тактичного взуття від бренду М-ТАС вже багато років приємно радує споживачів високою якістю. Використовуючи сучасні технології та матеріали, компанія випускає вироби, що поєднують у собі зручність, практичність та доступну вартість. Це робить М-ТАС лідером вітчизняного ринку Military, Tactical & Outdoor продукції. Дана практична та зручна модель кросівок створювалася італійською компанією на території ЄС спеціально на замовлення та розробки M-TAC.

Верх кросівок виготовлений із щільної шкіри (замші) високої якості та вставок з Cordura, що дозволяє їм бути одночасно вологостійкими (дихаючі), зносостійкими та міцними.

Cordura – це надійний, зносостійкий матеріал, відомий своїми високими експлуатаційними характеристиками, стійкістю до стирання, вигоряння та деформації. Завдяки унікальній здатності витримувати велике навантаження на розрив Cordura є лідером у виробництві тактичного спорядження.

Спеціальна колодка кросівок робить цю модель оптимальною для тривалих походів та високих спортивних навантажень.

Двокомпонентна лита підошва відрізняється хорошими теплозахисними показниками, стійкістю до стирання та перепаду температур, впливу агресивних речовин (бензину, масел), а також має високий коефіцієнт тертя по асфальту. Завдяки вакуумно-термічній технології кріплення підошви кросівки не пропускають вологу. Матеріали виготовлення: зовнішній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан, внутрішній шар – спінений поліуретан.

Різноспрямований малюнок протектора гарантує кросівкам гарне зчеплення з поверхнею під час ходьби або бігу. Підошва досить гнучка, щоб забезпечити необхідну амортизацію при ходьбі, але одночасно досить тверда, щоб не травмувати стопи під час руху бездоріжжям.

Гумовий носок і п'ята.

надійно захищають ноги від ударів і суттєво продовжують термін служби взуття.

Крім того, носок додатково закруглений для покращення зчеплення.

Деталі кросівок прошиті подвійним рядком.

Шнурівка даної моделі подовжена, що дозволяє ідеально закріпити кросівок по нозі.

Міцні шнурки в тон взуття не промокають і не ковзають.

М'яка мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат усередині кросівки та створює максимальний комфорт для ніг. Вона дозволяє взуття дихати, а також суттєво збільшує термін служби виробу.

Язичок із матеріалу Cordura забезпечує комфорт при згинанні стопи. На язичку нашитий логотип бренду М-ТАС.

Мембрана WaterProof захищає від вологи та вітру, при цьому дозволяючи взуття дихати.

На завершення слід зазначити, що модель тактичних демісезонних кросівок від бренду M-TAC – це відмінне поєднання доступної ціни та гарної якості. Гарне, практичне та зручне трекінгове взуття надійно захищає від мінливості погоди. Сучасний дизайн і невелика вага зроблять цю моду.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами