Муфта тактична для зігрівання рук M-Tac Elite Coyote

Муфта тактична для зігрівання рук M-Tac Elite Coyote

Колір: Койот

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1890 оцінок )

2 000

1 899

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична муфта створена дизайнерами бренду M-Tac для зігрівання рук в холодну погоду. Ця модель виготовлена з якісного та зносостійкого матеріалу Cordura 500D з флісовою підкладкою щільністю 149гр/м2 від всесвітньо відомої компанії Polartec® та утеплена інноваційним австрійським наповнювачем G-Loft, який має відмінні зігрівальні властивості та надійно захищає від холоду. Спинка муфти обладнана м'якою сіткою демпферної. Дизайнери бренду в даній моделі використали якісну фурнітуру від світових брендів YKK та Woojin.

Передня кишеня на блискавці вологозахисної AquaGuard добре підійде для зберігання документів, мобільного телефону, хімсвіту та інших необхідних речей. На фронтальній частині є панель велкро для патчів і стропи MOLLE для кріплення додаткового спорядження.

За допомогою плечової лямки муфту можна носити в будь-якому положенні та у поєднанні з різним одягом. Дана модель, спеціально для військових, обладнана хлястиком з липучки velcro і призначена для кріплення до велкро панелі під фронтальним клапаном плитоноски або бронежилету. Якщо на бронежилеті відсутній велкро панель, то муфту можна прикріпити за допомогою T-подібних конекторів на систему MOLLE.

Муфта тактична від M-Tac підійде не лише бійцям спецпідрозділів та військовослужбовцям на блокпостах, а й туристам, спортивним стрільцям, рибалкам та мисливцям. Ця тактична річ захистить Ваші руки від морозів та переохолодження.

ОГЛЯД M-TAC МУФТУ ТАКТИЧНИЙ ELITE

Взимку дуже часто мерзнуть руки. Тонкі рукавички дозволяють зберегти тактильну чутливість, але руки швидко замерзнуть. Рукавиці дають чудову теплоізоляцію, але використовувати їх для стрільби досить незручно. Товсті рукавички необхідно постійно знімати, щоб щось дістати з кишені чи підсумка.

Прекрасним рішенням стане тактична муфта, яка дозволяє використовувати тонкі рукавички та тримати руки завжди у теплі.

Вітчизняний бренд M-TAC випускає широкий асортимент продукції Military, Tactical & Outdoor спрямованості та постійно радує споживачів новинками. При виготовленні товарів використовуються сучасні матеріали та передові технології. Тактична муфта — яскравий приклад.

Модель виготовлена з якісного та зносостійкого матеріалу Cordura щільністю 500D. Завдяки високим експлуатаційним характеристикам Cordura є лідером серед матеріалів для тактичного спорядження.

Конструкція муфти проста: вона є рукавом з флісовою підкладкою.

Утяжки, заховані усередині основної кишені, дозволяють щільніше затягнути краї на зап'ястях для додаткового збереження тепла.

Внутрішня сторона муфти виконана із флісу щільністю 149гр/м2 від всесвітньо відомої компанії Polartec®. На сьогоднішній день Polartec є одним із провідних постачальників сучасних функціональних тканин. Компанія виробляє широкий спектр високотехнологічної текстильної продукції (тканини для термобілизни, outdoor-активності тощо).

Муфта утеплена інноваційним австрійським наповнювачем G-Loft, який має відмінні зігрівальні властивості та надійно захищає від холоду. За здатністю утримувати тепло G-Loft не поступається качиному пуху, при цьому не накопичує вологу, швидко сохне, легко відновлює початкову форму і надзвичайно зносостійкий.

Якісна фурнітура від світових брендів YKK та Woojin гарантує довгий термін служби.

Муфта обладнана фронтальною кишенею на блискавці вологозахисної AquaGuard (YKK). Він призначений для зберігання предметів, які мають бути в оперативному доступі (за розмірами підійде для документів, мобільного телефону, хімсвітла тощо).

У бігунок блискавки протягнута петелька з паракорду для зручності розстібання навіть у рукавичках.

Поверх кишені розташована панель велкро для патчів.

І стропи MOLLE для кріплення додаткового спорядження.

Спинка муфти обладнана м'якою 3D демпферною сіткою. Вона підвищує комфорт при використанні виробу та сприяє циркуляції повітря.

Муфта має кілька варіантів кріплення:

1. За допомогою плечової лямки муфту можна носити в будь-якому положенні та у поєднанні з різним одягом. Лямка знімна та регулюється по довжині.

2. За допомогою хлястика з липучки velcro муфту можна закріпити до велкро панелі під фронтальним клапаном плитоноски або бронежилета.

3. За допомогою двох T-подібних конекторів муфту можна прикріпити на систему MOLLE (якщо на бронежилеті або на розвантаженні відсутня велкро панель).

Другий та третій варіанти дозволяють швидко прикріпити/від'єднати муфту без необхідності використання окремого ременя. При цьому вона не займає цінного місця на Вашому жилеті.

Муфту можуть використовувати не лише бійці спецпідрозділів та військовослужбовці на блокпостах, а й усі любителі активного відпочинку, туристи, спортивні стрілки, рибалки та мисливці.

На завершення хочеться відзначити, що тактична муфта Elite захистить руки від морозів та переохолодження, а високоякісні технологічні матеріали гарантують тривалий термін служби виробу.

Характеристики

Система кріплення
Колір
Матеріал
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами