Плитоноска тактична, військовий жилет UkrArmor IBV Cordura MOLLE Універсальний M-XXL Мультикам

Плитоноска тактична, військовий жилет UkrArmor IBV Cordura MOLLE Універсальний M-XXL Мультикам

Продавець:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оцінок )

7 900

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плитоноска, тактичний, військовий жилет IBV. Мультикам

Армійська плитоноска збільшеного типу створена з надміцного матеріалу CORDURA 1000 і оснащена системою швидкого скидання та знімними м'якими підплечниками. Розроблена на основі легендарного бойового бронежилета армії США - IOTV 3, саме в ньому виконують свої бойові завдання сухопутні війська США.

Особливість плитоноски - це її збільшена бічна частина, саме завдяки цьому збільшенню (його ще називають "вуха") і подовженій верхній частині, плитоноска, укомплектована балістичними пакетами, покриває майже весь тулуб, закриваючи його з усіх боків від осколків і різних балістичних уражень.

*Підходять повнорозмірні балістичні пакети розміром 620 на 470 мм, у комплекті з плитоноскою балістичні пакети не йдуть!!!

!!!До плитоноски підходять також звичайні бронеплити розміром 25 на 30 см. і 27 на 35 см., вставляються вони в окрему кишеню!

Особливості:

1. Матеріал плитоноски CORDURA 1000 - вогнетривка і надміцна тканина, стійка до стирання (понад 50 000 циклів), не горить, не видно в приладах нічного бачення, вологостійка

2. Система швидкого скидання - з боків і на плечах, це дає змогу швидко звільнитися від плитоноски в екстрених випадках і дістатися до тулуба лікарям за лічені секунди

3. Усередині плитоноска має відсіки під основні плити 25 на 30 см., 27 на 35 см. і повнорозмірні балістичні пакети 620 на 470 мм., вони фіксуються за допомогою надміцної липучки, ви можете бути впевнені на 10 тисяч відсотків, що ваш захист не випаде зсередини.

4. З плечей - на спину і живіт - конструкція плитоноски створена таким чином, щоб перенаправляти її вагу на м'язи спини і живота, а не на плечі, як у більшості жилетів. Це дає змогу вам довше і зручніше перебувати в плитоносці без особливих зусиль.

5. Підплічники - тепер їх можна зняти та замінити, або випрати, або подарувати другу.

У більшості плитоносок вони пришиті, а саме підплічники. Вони найчастіше протираються, або піддаються зовнішнім ураженням.

6. Навколо плитоноска обшита стропами MOLLE - це дозволить закріпити будь-яке сумісне спорядження (підсумки, рюкзаки, аптечки тощо)

*До речі, через збільшену площу плитоноски, попереду можна закріпити 4 магазини під АК/AR

7. Зручність - на відміну від інших типів плитоносок повного захисту тулуба, саме IBV-2 дозволяє вільно пересуватися, бігати, займати вогневу позицію стоячи та лежачи.

Також ми всі плитоноски зсередини прошиваємо роздільною 3Д сіткою для кращої вентиляції повітря. Ця не стала винятком, тож ви не спаритесь у ній навіть у найспекотнішу погоду.

*Навіть якщо ви обираєте плитоноску не у нас, звертайте на це увагу, адже в некомфортній плитоносці ходити ще важче, адже в некомфортній плитоносці ходити ще важче.

Розмір - універсальний, плитоноска регулюється липучками ззаду, попереду і навіть на плечах.

Має велкро панель спереду, на яку ви можете закріпити патчі, ідентифікатори та адмін панель.

*Кожен герб України або малюк Йода - не залишиться не причепленим)

З боків має відсіки під додатковий балістичний захист, розмір балістичних пакетів в бічні камербанди 150 на 200 мм. (стандартизовані)

*Це якщо ви хочете бути захищеним на 110%

Плитоноска IBV-2 (Improved ballistic vest 2 class), створена на основі легендарного бойового бронежилета армії США - IOTV, розроблений для оснащення армії США в Афганістані, а надалі використовувався в Сирії, Іраку та найманцями по всьому світу. Набув великої популярності саме після розвитку артилерійської зброї, оскільки мав найбільшу площу захисту у світі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами