Каска шолом кевларова військова тактична Виробництво Україна ОБЕРІГ R — PRO (очерет)клас 1 ДСТУ NIJ IIIa

Каска шолом кевларова військова тактична Виробництво Україна ОБЕРІГ R — PRO (очерет)клас 1 ДСТУ NIJ IIIa

Продавець:HELMUA

18 500

15 900

Є в наявності

3

Гарантія. 60 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кевларові шоломи "ОБЕРІГ" моделі "ОБЕРІГ R-PRO" (очерет)
Тактичний шолом з камуфляжем очерет - надійний елемент військового спорядження, який поєднує функціональність та ефективний прихований дизайн. Його конструкція та характеристики роблять його ідеальним вибором для сучасних військових операцій та тактичних завдань.

Цей шолом виготовлений із високоякісного кевлару (арамідного волокна), що забезпечує відмінний, сертифікований балістичний кевларовий (арамідний) шолом, який відповідає 1 класу захисту згідно з ДСТУ 8835:2019 та протоколу Національного університету оборони України 631/2022 від 10.10.2022 року.. Камуфляж відображає оточуюче середовище, дозволяючи залишатися невидимим на полі бою. Очеретовий камуфляж чудово маскує шолом серед рослинності та водних об'єктів, надаючи перевагу у тактичних операціях в природних місцевостях.

Шолом має чотириточкову систему кріплення з регулюванням обтискання голови та можливістю регулювання розміру з перестановкою системи. Демпферні подушки з двома шарами забезпечують комфорт та підтримують регулювання за розміром. Шолом “ОБЕРІГ R-PRO” комплектується рейками напрямними, лобовою накладкою ПНБ, зовнішніми наклейками Velcro та внутрішніми, ЗІП набором для регулювання та ремонту, захисним чохлом/рюкзаком, паспортом та інструкцією з експлуатації.
Шолом також оснащений системою фіксації та регулювання, що забезпечує ідеальний комфорт та стабільність під час носіння. Розмір шолома можна регулювати.
Його легка вага не обтяжує голову, дозволяючи вільно рухатися та реагувати на змінні ситуації.

Характеристики

Клас захисту
Матеріал
Розмір
  • L
  • M
Тип
  • Шоломи
Вага
  • 1.4 кг + - 5%
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами