Підствольний ліхтар на зброю з ЛЦУ Olight Odin Mini Black з кріпленням M-LOK

Підствольний ліхтар на зброю з ЛЦУ Olight Odin Mini Black з кріпленням M-LOK

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

6 615

5 815

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підствольний ліхтар на зброю Ліхтар з ЛЦУ Olight Odin Mini Black з кріпленням M-LOK Ліхтар з ЛЦУ

Olight Odin - компактний, потужний тактичний ліхтар призначений для використання, як у парі зі зброєю, так і окремо.
Як багатьом відомо, у скандинавській міфології Одін - бог війни, неба, мудрості, поезії та знавець великої магії. Саме тому, новий ліхтар Olight Odin має таку величну назву, адже він створений спеціально для роботи зі зброєю і оснащений спеціальним швидкознімним кріпленням для встановлення на планку MIL-STD-1913 або weaver/picatinny.
Максимальна яскравість ліхтаря 2000 люмен і була досягнута завдяки потужному світлодіоду CREE XH-P 35 HI. Дальність світіння становить 300 метрів, чого буде цілком достатньо для роботи зі зброєю. Голова ліхтаря має безель із неіржавкої сталі, який захищає скло ліхтаря від пошкоджень.
Olight Odin має функцію запам'ятовування останнього режиму яскравості. При використанні виносної кнопки активується відразу максимальний режим.
Корпус ліхтаря виготовлений з анодованого алюмінію, має водонепроникність стандарту IPX-8 і витримує занурення у воду до 30 хвилин на глибину не більше ніж 2 метри. Сам же ліхтар завдовжки 136,5 мм, а загальна вага ліхтаря становить 216 грамів.
Активація ліхтаря відбувається завдяки безшумній виносній торцевій кнопці. Для живлення використовується акумулятор Olight ORB 217C50, а заряджання відбувається за допомогою, вже класичної для компанії Olight, магнітної зарядки. У комплекті ліхтар поставляється з кнопкою дистанційного керування, яка тепер має новий механізм фіксації на ліхтарі.

 


Зменшена копія популярної моделі Olight Odin Mini тепер ще компактніша і зручніша. Міні версія базово має кріплення M-LOK. Ліхтар оснащений новим модифікованим акумулятором Li-po 18500 на 2040 mAh. Максимальна яскравість становить 1250 люмен, а час безперервного світіння на мінімальному режимі в 200 люмен - 5 годин.

Використовується як Військовий лазерний ціловказівник, лазерний цілевказівник, Лазерний вказівник для вогнепальної зброї, Лазерний приціл для зброї, Тактичний лазерний вказівник, Лазерний вказівник для пістолета, Потужний зелений лазерний вказівник, Приціл лазерний підствольний, Лазерний вказівник з кріпленням на стовбур, Лазерний вказівник на АК 74, Точний лазерний вказівник, Лазерні ціловказівники ЛЦУ, лцу, лцу зелений, Лазерний вказівник зеленого кольору, Лазерний приціл вказівник ЛЦУ, Ліхтар з лцу, Підствольний лазерний цілевказівник, Підствольний цілевказівник і ліхтар, ліхтарик лцу, Підствольний ліхтар на горизонталку, ліхтарик підствольний лазер, Тактичний підствольний ліхтар з ЛЦУ, Підствольний ліхтар з ЛЦУ.

Характеристики

Комплект постачання
  • 1 фонарь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами