Підствольний ліхтар на зброю з ЛЦУ Olight Baldr Mini Black

Підствольний ліхтар на зброю з ЛЦУ Olight Baldr Mini Black

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

5 380

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підствольний ліхтар на зброю Ліхтар з ЛЦУ Olight Baldr Mini Black Зелений ЛЦУ Ліхтар з ЛЦУ

Новинка від компанії Olight - підствольний ліхтар нового покоління Baldr Mini, що поєднує в собі компактність, легку вагу і розширений функціонал.
Ліхтар являє собою приголомшливу комбінацію таких моделей, як Baldr Pro і PL-Mini 2. Зберігши форм-фактор PL-Mini 2 і лазерний цілевказівник від Baldr Pro, у фінальному результаті компанія отримала ту саму "золоту середину".
Ліхтар оснащений сучасним світлодіодом High Perfomance Cool White Led. Крім того, ліхтар зберіг функцію "step down", яка знижує яскравість ліхтаря в разі потреби до 100 Lm. Дальність світлового променя - 130 метрів, що дає можливість використовувати ліхтар не тільки в закритих приміщеннях, а й на відкритих майданчиках.
Для того, щоб зменшити габарити ліхтаря і зробити його компактнішим, інтегрований ЛЦУ зеленого кольору тепер розташований безпосередньо над самим діодом.
Baldr Mini оснащений вбудованим Li-Po акумулятором. Наявність фірмової магнітної зарядки дає змогу заряджати ліхтар, не знімаючи його зі зброї.
Модель легко встановлюється на планку Weaver/Picatinny, а зручне легкознімне кріплення не заважає активувати ліхтар за допомогою кнопок, розташованих ззаду.

Конструкція ліхтаря дає змогу встановити його на будь-який пістолет, включно з Форт-17.
 

Використовується як Військовий лазерний ціловказівник, лазерний цілевказівник, Лазерний вказівник для вогнепальної зброї, Лазерний приціл для зброї, Тактичний лазерний вказівник, Лазерний вказівник для пістолета, Потужний зелений лазерний вказівник, Приціл лазерний підствольний, Лазерний вказівник з кріпленням на стовбур, Лазерний вказівник на АК 74, Точний лазерний вказівник, Лазерні ціловказівники ЛЦУ, лцу, лцу зелений, Лазерний вказівник зеленого кольору, Лазерний приціл вказівник ЛЦУ, Ліхтар з лцу, Підствольний лазерний цілевказівник, Підствольний цілевказівник і ліхтар, ліхтарик лцу, Підствольний ліхтар на горизонталку, ліхтарик підствольний лазер, Тактичний підствольний ліхтар з ЛЦУ, Підствольний ліхтар з ЛЦУ.

Характеристики

Комплект постачання
  • 1 фонарь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами