Наколінники-вставки для тактичних штанів (штанів) Black (пара)

Наколінники-вставки для тактичних штанів (штанів) Black (пара)

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1818 оцінок )

1 000

649

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні наколінники від бренду M-Tac розроблені для ефективного захисту колінних суглобів, маневреності та комфорту при виконанні різноманітних завдань у польових умовах.

Каркасна чашка пришита до м'якої полімерної основи. Вона виготовлена із гнучкого пластику, що забезпечує свободу рухів при згинанні-розгинанні ноги в коліні. Наколінники фіксуються в отворі штанів за допомогою велкро липучки. При роботі з упором на коліна вони добре захищають від ударів і механічних пошкоджень.

M-TAC НАКОЛІННИКИ ДЛЯ ТАКТИЧНИХ ШЛЯХ

Наколінники — аксесуар, який буде незайвим як у польових умовах, так і на тренуваннях, на стрільбищі тощо. Сама концепція наколінників полягає в тому, щоб за їх допомоги підвищити ефективність і мобільність бійця під час виконання бойових завдань. Стрілянина з одного коліна, пересування по пересіченій місцевості, подолання перешкод в обмеженому просторі (приміщенні тощо) - у цій ситуації захист колінних чашок просто необхідний.

Конструкція наколінників проста і зручна. Вони є м'якою, але міцною демпферною основою.

На яку пришита пластикова чашка.

Всі рядки виконані міцною ниткою, стійкою до стирання. Чашка гнучка, що забезпечує свободу рухів при згинанні-розгинанні ноги в коліні.

Наколінники вставляються в спеціальну кишеню на штанах.

Вбудована конструкція наколінника не передбачає жодних лямок, ремінних кріплень тощо. Єдиний спосіб фіксації наколінника в кишені — велкро, нашити на основі наколінників. Вони забезпечують додаткову фіксацію (оскільки наколінник сам по собі надійно і щільно сидить у кишені) і запобігають з'їзду наколінника.

Наколінники гнучі, комфортні та легкі, настільки що практично не помітні при носінні.

На закінчення слід зазначити, що такий аксесуар, як наколінники, буде незамінним насамперед у польових умовах, на полігоні та під час тренувань. Розроблені для того, щоб підвищити ефективність та мобільність бійця під час виконання бойових завдань, наколінники захистять коліна та суглоби від травм. З наколінниками стрілянина з коліна, подолання перешкод та багато інших маневрів стануть безпечнішими. Отже, свобода рухів бійця не буде обмежена.

Характеристики

Матеріал
  • Пластик
Кількість у комплекті, шт
  • 2
Додаткові характеристики
  • Наколінники-вставки для тактичних штанів (штанів)
Комплектація
  • 2 наколінники вбудованих
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами