Приціл оптичний Zeiss LRP S5 5-25x56 сітка ZF-MRi

Максимальна кратність, х
  • 5

Приціл оптичний Zeiss LRP S5 5-25x56 сітка ZF-MRi

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

151 620

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Zeiss LRP S5 5х25-56 — чудово продумана та спроєктована модель для полювання і спортивної стрільби на дальні дистанції. Цей приціл безсумнівно стане ідеальним компаньйоном на змаганнях PRS або NRL.

Компактний і надміцний монолітний корпус із центральною трубою діаметром 34 мм виготовлений із суцільної алюмінієвої заготовки T6-6082 і має матово-чорне тверде анодоване покриття. Заповнення сухим азотом запобігає запотіванню внутрішніх оптичних поверхонь.

Оптична конструкція преміумкласу зі склом SCHOTT, фтористими лінзами та багатошаровим покриттям ZEISS T*(T-Star) забезпечує світлопроникність 90%, що гарантує чудову якість і чіткість зображення.

Міцне та стійке до стирання гідрофобне покриття лінз ZEISS LotuTec® помітно знижує забруднення лінз завдяки сильним водовідштовхувальним властивостям. Будь-які типи забруднень рідко залишатимуться сліди на поверхні, а у разі появи їх легко та швидко можна видалити без розводів.

Барабанчик внесення поправки по вертикалі обладнаний функцією Ballistic Stop для повернення до пристріленого нулю та механічним пристроєм, який переміщує прицільну сітку по вертикалі не більш ніж на чотири повні оберти по всьому діапазону регулювання. Дворядна шкала забезпечує швидке оптичне виявлення на малих і великих дистанціях. Барабанчик внесення горизонтальної поправки містить механічний пристрій, який переміщає прицільну сітку по горизонталі не більш ніж на два повні оберти по всьому діапазону регулювання. Блокування барабана запобігає його випадковому обертанню.

Крім того, передбачена бічна відбудова від паралакса з діапазоном регулювання від 25 метрів до нескінченності.

Підсвічувана сітка ZF-MRi розташована в першій фокальній площині. Технологія дифракційної підсвітки забезпечує дуже високий рівень яскравості та чудову видимість прицільної сітки навіть за дуже яскравого денного світла. Оптичні приціли Zeiss LRP S5 обладнані датчиком руху для продовження терміну експлуатації батареї. Датчик автоматично визначає положення прицілу та вимикає підсвітку, якщо зброя відхилена вбік під кутом 45 градусів або розміщена горизонтально під кутом 70 градусів вгору або вниз. Після зведення зброї підсвітка автоматично вмикається з раніше встановленим рівнем яскравості. Про розряджену батарейку сигналізує миготіння підсвіченої прицільної сітки.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 5
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 89
Вага
  • 1030 г
Колір
  • Black
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами