Приціл призматичний MAK MAKstorm 4x30i HD. Picatinny/Weaver

Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл призматичний MAK MAKstorm 4x30i HD. Picatinny/Weaver

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

72 660

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призматичні приціли — це сучасне досягнення в оптиці, що являє собою практично компактний гібрид традиційного оптичного та коліматорного прицілу. Одна з таких моделей — MAKstorm від німецького виробника MAK.

MAKstorm 4x30 — це призматичний приціл із 4-кратним збільшенням, розроблений для використання зі зброєю на платформі AR. Оптична система HD зі зносостійким покриттям забезпечує світлопропускання 85%, що є найвищим показником, коли-небудь досягнутим для цього класу приладів. Корпус MAKstorm виготовлений із суцільної заготовки авіаційного алюмінію 6061-T6 і займає всього приблизно 56 мм у діаметрі та 120 мм завдовжки. Вага прицілу без кріплення — 398 г. Прицільна сітка має 12 рівнів яскравості підсвітки (10 денних і 2 нічних). Цифрова система підсвітки має пам'ять і зберігає останню налаштування перед вимкненням пристрою. Вона також автоматично вимикається через чотири години бездіяльності. Живлення приладу відбувається від однієї батареї CR2032. На окулярі є кільце фокусування, що забезпечує діоптрійне настроювання +3/-3. MAKstorm обладнаний барабанами для введення вертикальних і горизонтальних поправок, розташованих на корпусі на 12 і 3 год. Крок введення поправки 0,15 Mrad на 100 м (або 15 мм на 100 м). Загальний запас поправок по вертикалі та горизонталі становить приблизно 30 Mrad. На корпусі додатково передбачені три точки кріплення в положеннях на 9, 12 і 3 год, які можуть бути використані для встановлення аксесуарів, як-от ліхтарі, лазери або навіть додатковий рефлекторний приціл для стрільби на близько розташованих цілей. На об'єктиві є внутрішня різь M36x0,75 для встановлення бленди. MAKstorm постачається з надійною знімною базою для встановлення на планку Picatinny.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 4
Вага
  • 400 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами