Приціл Blaser Infinity 1-7x28 iC сітка — IVD (з підсвіткою). Шина ZM/VM

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл Blaser Infinity 1-7x28 iC сітка — IVD (з підсвіткою). Шина ZM/VM

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

110 040

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

2017 року відбулася презентація абсолютно нового продукту, прикрашеного емблемою Blaser — серії преміальних оптичних прицілів Blaser Infinity, що поєднують у собі першокласну оптику з елегантним і впізнаваним дизайном.

Основні особливості:

Усі приціли Blaser Infinity обладнані системою (iC) Illumination Control, яка об'єднує органи керування карабінів Blaser R8 і оптичного прицілу Infinity. Карабіни, обладнані цією системою, дають змогу автоматично вмикати підсвітку прицільної марки в момент зведення зброї. Датчик на прицілі реагує на положення важеля зведення (помилка), включно з вимикаючи та вимикаючи підсвітку прицільної марки.

Під час використання прицілу з карабінами без перемикача iC підсвітка активується вручну на регулювальному барабанчику праворуч. Для економії заряду та збільшення ресурсу батареї прицільна марка автоматично вимикатиметься, якщо зброя є у вертикальному положенні або кладеться на бік. Під час закидання зброї підсвітка буде автоматично активована (якщо вона була увімкнена раніше).

У прицілі Blaser Infinity 1-7x28 використовується система інтелектуального настроювання яскравості підсвічування IVD (Intelligent Variable Dot). Під час встановлення кратності до 4х, підсвітка прицільної марки має більший діаметр — для пострілів зі швидкорухувальної цілі. Під час встановлення кратності понад 4 х, підсвітка прицільної марки зменшується в діаметрі — для точніших і прицільних пострілів.

Прицільна сітка прицілів Infinity встановлена в першій фокальній площині, а не як у більшості сучасних прицілів, де вона розташована в другій площині. Завдяки такому розташуванню, допуски переміщення рухомих частин прицілу ніяк не позначиться на середній точці потрапляння.

Багатошарове покриття лінз CCC (Color Corrective Coating) забезпечує чітке, контрастне зображення в будь-яку пору доби (коефіцієнт світлопропускання — понад 90%). Також лінзи окуляра й об'єктива додатково захищені від бруду, пилу та вологи завдяки покриттю SLP (Smart Lens Protection).

Корпус оптичних прицілів Blaser Infinity має міцне анодоване покриття, яке робить його стійким до зовнішніх впливів. Корпус прицілу забарвлений у фірмовий для компанії Blaser, темно-коричневий колір.

Для монтажу прицілу на зброю використовується фірмова шина формату ZM/VM, сумісна зі швидкознімними та легкознімними кріпленнями.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 1
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 90
Комплектація
  • Ключ (1), Гвинт (1), Батарейка (1), Серветка (1), Інструкція (1), Чохол (1)
Вага
  • 645 г
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами