Приціл Blaser Infinity 4-20x58 iC сітка — QDC (з підсвіткою). Шина ZM/VM

Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл Blaser Infinity 4-20x58 iC сітка — QDC (з підсвіткою). Шина ZM/VM

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

136 920

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціли Blaser Infinity поєднують у собі першокласну оптику з елегантним і впізнаваним дизайном.

Приціли Blaser Infinity 4-20x58 обладнані системою (iC) Illumination Control, яка об'єднує органи керування карабінів Blaser R8 та оптичного прицілу Infinity. Це дає змогу автоматично вмикати підсвітку прицільної марки в момент зведення зброї. Датчик на прицілі реагує на положення важеля зведення (помилка), включно з вимикаючи та вимикаючи підсвітку прицільної марки. Під час використання прицілу з карабінами без перемикача iC підсвітка активується вручну на регулювальному барабанчику праворуч. Для економного витрачання ресурсу батареї прицільна марка автоматично вимикатиметься, якщо зброя є у вертикальному положенні або кладеться на бік. Під час закидання зброї підсвітка автоматично активуватиметься (якщо вона була увімкнена раніше).

Приціл забезпечує високий контраст і чіткість зображення, особливо в нічну пору. Великий (58 мм) діаметр лінз об'єктива збільшує на 7% надходження світла, порівнюючи з 56 мм лінзами. Збільшення 20х крат дасть змогу визначити ціль на великій дистанції.

Під час полювання стрільба на дуже дальні дистанції — це швидше виняток, ніж правило. Проте стрілок має бути готовий до всього, і в цьому йому допоможе спеціально розроблена система QDC (Quick Distance Control, або «швидкий контроль дистанції»).

Можливість зафіксувати барабан у двох положеннях — "ноль" і MRD (оптимальна дистанція пристрілювання) допомагає запобігти випадковій корекції. Якщо MRD буде недостатньо (4 см вище центру під час пристрілювання на 100 м), то можна коригувати сітку та далі, але водночас вузол буде помітно піднятий, показуючи візуально, що маховик є в нестандартному положенні, і виключаючи ризик згодом забути про це.

Наявність відбудови від паралакса (від 50 м до нескінченності) дає великі переваги під час стрільби на дальні дистанції, коли особливо важлива точність пострілу.

Прицільна сітка розміщена в першій фокальній площині та дає змогу швидко визначати приблизну відстань до цілі. Розрахунок не залежить від обраної кратності, позаяк сітка візуально підлаштовується під наближення, а відстань між пеньками та центром завжди залишається незмінною щодо розміру об'єктів. Отже, прицільний елемент стає допоміжним інструментом для миттєвої оцінки відстані до цілі без складних математичних розрахунків.

Багатошарове покриття лінз CCC (Color Corrective Coating) забезпечує чітке, контрастне зображення в будь-яку пору доби (коефіцієнт світлопропускання — понад 90%). Також лінзи окуляра й об'єктива додатково захищені від бруду, пилу та вологи завдяки покриттю SLP (Smart Lens Protection).

Корпус оптичних прицілів Blaser Infinity має міцне анодоване покриття, яке робить його стійким до зовнішніх впливів. Корпус прицілу забарвлений у фірмовий для компанії Blaser, темно-коричневий колір.

Для монтажу прицілу на зброю використовується фірмова шина формату ZM/VM, сумісна зі швидкознімними та легкознімними кріпленнями.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 4
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 90
Комплектація
  • Ключ (1), Гвинт (1), Серветка (1), Інструкція (1), Чохол (1), Батарейка (1)
Додаткові характеристики
  • Система Ilumination Control (IC). Коефіцієнт світлопропускання - понад 90%. Регулювання від паралаксу від 50 м.
Вага
  • 770 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами