Приціл коліматорний Trijicon RMR® Type 2 Red Dot Sight 6.5 MOA Red Dot, Adjustable

Приціл коліматорний Trijicon RMR® Type 2 Red Dot Sight 6.5 MOA Red Dot, Adjustable

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

44 360

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель RMR Type 2 має запатентовану форму корпусу, яка поглинає удари та відводить напругу від лінзи для збільшення терміну експлуатації. Він також пропонує перероблену та модернізовану електроніку, яка, як було доведено, працює під час встановлення на пістолети  та інша стрілечна зброя. Він підходить для військових, правоохоронних органів, самооборони прихованого носіння, стрільби по мішенях і полювання. Регульований світлодіодний приціл RMR® Type 2 дає змогу користувачеві керувати освітленням. Прості у використанні кнопки з боків оптики дають змогу користувачеві регулювати яскравість освітлення, перемикатися між ручним і автоматичним режимами та вимикати RMR для зберігання. Автоматичний режим працює так само, як і версія LED RMR. Якщо був обраний ручний режим, RMR залишиться в ручному режимі упродовж 16,5 годин після останнього натискання кнопки. Через 16,5 годин оптика за замовчуванням повернеться в автоматичний режим, тож RMR буде готовий до вашої наступної місії або завдання. Всі регульовані світлодіодні приціли RMR Type 2 сумісні з приладами нічного бачення, найпопулярнішими з яких є 3,25 точки. Користувач також може заблокувати кнопки, щоб RMR працював тільки в автоматичному режимі. Це гарантує, що ненавмисне натискання кнопки не призведе до втрати рішення під час прицілювання. Точка 6.5 MOA в RM07 дає користувачеві найбільшу точку, доступну в наших моделях зі світлодіодною підсвіткою і світлодіодною підсвіткою, що регулюється. Більший розмір точки дає користувачеві можливість швидко знайти точку, що ідеально підходить для ближнього бою або є чудовим рішенням для тих, у кого проблеми із зором.

ПРИМІТКА: RMR® Type 2 має такі ж фізичні розміри та монтажну площу, що й оригінальний RMR Type 1. Під час вибору RMR для встановлення на Glock® MOS, Springfield® OSP або Walther® PDP використовуйте монтажний комплект Trijicon RMR®. (AC32064) не потрібно.


Функціонально аналогічний 700679

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами