Приціл оптичний Bushnell Match Pro 5-30x56 сітка Deploy MIL 2 з підсвіткою

Максимальна кратність, х
  • 5

Приціл оптичний Bushnell Match Pro 5-30x56 сітка Deploy MIL 2 з підсвіткою

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

49 200

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Створений спеціально для спортивної високоточної стрільби, оптичний приціл Bushnell Match Pro 5-30x56 має всі необхідні характеристики, щоб впевнено брати участь у змаганнях і перемагати. Він ідеально підійде для встановлення на гвинтівки для PRS і NRL22.

Модель має розширений діапазон збільшень із 5x до 30x і об'єктивом 56 мм із низькодисперсійного скла Extra-Low Dispersion Prime (ED), яке дає змогу домогтися максимальної різкості та контрастності оптичної системи, не допускаючи водночас розмиття кольорів. Зовнішнє покриття лінз EXOTM Barrier гарантує комфортне використання і чітке зображення, незалежно від погоди, у дощ, сніг і туман, забезпечуючи перевагу перед суперниками. Повне багатошарове просвітлювальне покриття і покриття Ultra Wide Band Coating підвищують світлопропускання й забезпечують ще вищу якість зображення.

Відкриті тактичні барабани вирізняються великими розмірами та великими цифрами на них. Ціна кліка добре видно, а кількість клацань швидко та легко підраховується й набирається. Ціна кліка барабана становить 1/10 MIL. Барабан відбудови паралакса розташований ліворуч, відбудова від паралакса — від 15 ярдів. Барабани мають функцію блокування. Крім того, Match Pro ED обладнаний системою Easy Set zero stop для швидкого та точного повернення до нуля.

Прицільна сітка Deploy MIL 2 розташована в першій фокальній площині та спеціально розроблена для змагань зі стрільби. На відміну від сітки Deploy MIL, вона має хеш-метки 0,2 MIL, тобто дає змогу робити точніші розрахунки.

Підсвітка прицільної сітки має 11 рівнів яскравості та функцію економії заряду батареї, яка автоматично вимикає підсвітку через 6 годин.

До комплекту входять захисні кришки та сонцезахисна бленда 2.5".

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 5
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 98
Вага
  • 907 г
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами