Приціл оптичний Blaser B2 2,5-15х56 iC сітка 4 А з підсвіткою

Максимальна кратність, х
  • 2.5

Приціл оптичний Blaser B2 2,5-15х56 iC сітка 4 А з підсвіткою

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

74 340

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Blaser B2 2,5-15x56 iC — новинка 2022 року. Маючи загальну довжину на чотири сантиметри коротший, ніж у порівнянних прицілів, приціли Blaser B2 надзвичайно компактні. Завдяки цьому їх можна використовувати в комбінації з тепловізійною насадкою. Навіть у суворих умовах полювання оптичний приціл і насадку можна швидко та легко з'єднати лише за кілька кроків.

Високоякісні лінзи забезпечують світлопропускання 94% удень і 92% вночі та мають гідрофобне покриття SLP.

Тонка, яскрава за денного світла прицільна сітка з підсвіткою (волоконна оптика) розташована в другій фокальній площині.

Усі приціли Blaser B2 обладнані системою (iC) Illumination Control, яка об'єднує органи керування карабінів Blaser R8 і оптичного прицілу. Карабіни, обладнані цією системою, дають змогу автоматично вмикати підсвітку прицільної марки в момент зведення зброї. Датчик на прицілі реагує на положення важеля зведення (помилка), включно з вимикаючи та вимикаючи підсвітку прицільної марки. Під час використання прицілу з карабінами без перемикача iC підсвітка активується вручну.

Міцний корпус прицілу досить ударостійкий для використання зі зброєю великого калібру, водонепроникний на глибині до 4 метрів і заповнений азотом, що запобігає утворенню внутрішнього конденсату.

Приціл Blaser B2 2,5-15x56 iC обладнаний великою 56-мм лінзою об'єктива та підійде для полювання з вишки та ситуацій, коли потрібно стріляти з великих дистанцій.

Під час полювання стрільба на дуже дальні дистанції — це швидше виняток, ніж правило. Проте стрілок має бути готовий до всього, і в цьому йому допоможе спеціально розроблена система QDC (Quick Distance Control, або «швидкий контроль дистанції»). У моделях із системою QDC є можливість зафіксувати барабан у двох положеннях — "ноль" і MRD (оптимальна дистанція пристрілки), що допомагає запобігти випадковій корекції. Якщо MRD буде недостатньо (4 см вище центру під час пристрілювання на 100 м), то можна коригувати сітку та далі, але водночас вузол буде помітно піднятий, показуючи візуально, що маховик є в нестандартному положенні, і виключаючи ризик згодом забути про це.

Наявність відбудови від паралакса (від 50 м до нескінченності) дає великі переваги під час стрільби на дальні дистанції, коли особливо важлива точність пострілу.

Для монтажу прицілу на зброю залежно від моделі може використовуватися фірмова шина формату ZM/VM, сумісна зі швидкознімними та легкознімними кріпленнями.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 2.5
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 90
Комплектація
  • Ключ (1), Гвинт (1), Батарейка (1), Серветка (1), Інструкція (1), Чохол (1)
Вага
  • 800 г
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами