Приціл Redfield Revenge 3-9x52m Matte 4-Plex

Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9

Приціл Redfield Revenge 3-9x52m Matte 4-Plex

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 123 оцінок )

13 960

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бракує світла? Під час використання моделі 3-9x52 мм гарантується максимальна яскравість, що забезпечує легкість прицілювання на оленя або іншу дичину на заході, світанку або у разі зміни погодних умов.

Велике видалення вихідної зіниці.Бистро та точно прицілитися можливо завдяки великому виносу вихідної зіниці Revolution та окуляру Rapid Target AcquisitionTM. Тепер не потрібно шукати зону кращого сприйняття, коли час такий важливий.

Система просвітлення лінз об'єктива. Якість лінз може зробити полювання незабутнім або зіпсувати його зовсім. Система лінз Illuminator® забезпечує чітке зображення для точного пострілу. Ви можете бути впевненим у успішному пострілі завдяки високоякісним лінзам, вакуумному напиленню та діелектричному покриттю лінз. Все це гарантує виняткове світлопропускання в умовах недостатнього освітлення й дає змогу краще бачити на заході, коли переважає освітлення з довжиною хвилі синього кольору, саме тоді, коли дич найбільш активний.

Окуляр зі швидким настроюванням. Дає змогу легко адаптуватися до змінюваних умов стрільби.

Маховики введення поправок Accu-tracTM. За допомогою точних маховиків із неіржавкої сталі, що налаштовуються одним пальцем і зі клацаннями для поправлення на вітер і вертикальних поправок із кроком 1/4 MOA, можна швидко та легко обнулити гвинтівку відповідно до відстані, а також ввести поправки на вітер та вертикальні поправки в польових умовах. Спільне використання з Accu-RangeTM компанії Redfield дає змогу швидко та легко виконувати занулення й робити точні постріли навіть на великій відстані. 100% водонепроникність і захист від запотівання. Приціли розроблені з урахуванням найсуворіших погодних умов: проливний дощ, дощ зі снігом, лід і сніг тепер не перешкода для захищеного, водонепроникного прицілу Revolution. Гарантована повна водонепроникність основних трубок, заповнених азотом, тому ніщо не зможе перешкодити полюванні.

Висока надійність. Процес виробництва для всіх прицілів однаковий. Всі приціли проходять найсерйозніші перевірки, тому вони мають неперевершену надійність, повністю водонепроникні та ідеально підходять для полювання.

Довічна гарантія. Ми не просто говоримо про «життю гарантії». Ми надаємо її. На приціли Revolution поширюється довічна гарантія: на всі сезони, на кожне полювання. У разі виникнення будь-яких проблем зверніться до нас, і ми допоможемо їх розв'язати.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 89
Вага
  • 485 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами