Комплект оптики MAK combo: коліматор MAKdot S 1x20 і магніфер MAKnifier S3 3x на кріпленні MAKmaster Lock CS

Максимальна кратність, х
  • 3

Комплект оптики MAK combo: коліматор MAKdot S 1x20 і магніфер MAKnifier S3 3x на кріпленні MAKmaster Lock CS

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

78 540

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект оптики MAK combo містить коліматорний приціл MAKdot S 1x20, магніфер MAKnifier S3 3x і кріплення MAKmaster Lock CS. Все це утворює цілісний єдиний комплекс для встановлення на зброю. Кріплення має 2 посадкові місця: одне для коліматора, друге — відкидна — для магніфера. Це дає змогу вести прицілювання як безпосередньо через коліматорний приціл із відкинутим убік магніфером, так і в комплексі з ним, що зручно за наявності цілей на різних дистанціях. Довжина комплекту в складі становить 160 мм.

MAKdot S 1x20 — це висококласний закритий тактичний коліматорний приціл із яскравою прицілювальною точкою 2 МОА. Лінза має 85% світлопропускання й формує чисту, яскраву та чітку картинку без спотворень по всьому полю зору. Закритий алюмінієвий корпус дає змогу використовувати приціл у будь-яких умовах. Зсередини корпус заповнений азотом, що запобігає запотіванню внутрішніх оптичних елементів. Ціна поправки становить 0,15 MRAD. Вбудована функція пам'яті дасть змогу заощадити час настроювання приладу після кожного ввімкнення. Приціл обладнаний функцією автоматичного вимкнення через 4 години бездіяльності. Цифрова підсвітка має 12 рівнів настроювання яскравості прицільної марки: 8 для денного часу та 4 для використання з приладами нічного бачення. Живлення від стандартної батареї ААА.

MAKnifier S3 — збільшувач для коліматорних прицілів, що поєднує в собі все найкраще від інженерних рішень MAK. Пристрій розрахований для збільшення дистанції стрільби під час використання коліматорів, зберігаючи їхні переваги: високу швидкість прицілювання й легкість конструкції. Збільшення: 3-кратне. Крок одного кліка введення поправок становить 1 МОА. MAKnifier S3 має можливість діоптрійної корекції в межах від -2.5 до +2. Корпус виготовлений з алюмінію, а ступінь пило- та вологозахищеності дає змогу використовувати прилад в умовах дощу.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 3
Вага
  • 518 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами