Приціл оптичний March F 1х-10х24 SFP&FFP сітка DR-TR1 з підсвіткою

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл оптичний March F 1х-10х24 SFP&FFP сітка DR-TR1 з підсвіткою

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

218 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл March Shorty 1-10x24 з прицільною сіткою DR-1 або DR-TR1 — справжня технологічна новинка. Подвійні прицільні сітки DR-1 і DR-TR1 поєднали в собі переваги сіток, розташованих у першій і в другій фокальній площині. Вони поєднують зручну шкалу сітки FFP, яка збільшується та зменшується залежно від збільшення, з використанням сітки SFP з постійною товщиною ліній під час зміни збільшення. Підсвічувана прицільна точка розміщена в другій фокальній площині та може успішно використовуватися в усьому діапазоні збільшення.

Завдяки 10-кратному збільшенню приціл підійде не тільки для полювання й тактичної стрільби, а й для точної стрільби на дальні дистанції.

Приціл March Shorty дуже компактний і надзвичайно легкий — він важить усього 505 г. Постачається з кріпленням-моноблоком для встановлення на планку Пікатінні.

Головна ідея, якою керувалася корпорація DEON Optical Design під час створення нових оптичних прицілів March — це бездоганна якість, недосяжна для виробів компаній, орієнтованих виключно на отримання прибутку. Готовий продукт має бути максимально надійний — щоб на цей приціл міг покластися будь-який стрілок, незалежно від умов і мети застосування.

Технічні особливості прицілів March:

1. Функція встановлення на "0" (Модель Т, ТМ і ТI)

У тактичній моделі прицілу кільце вертикальної поправки має функцію встановлення на "0". Ви можете самі вибрати початкову позицію для калібрування. Після встановлення кільця вертикального поправляння в необхідному положенні, утримуйте кільце та поверніть кільце встановлення на 0 за годинниковою стрілкою за допомогою ключа до нижнього обмежувача.

У такому положенні кільце вертикальної поправки залишається нерухомим. Завдяки цьому початкова точка залишається незмінною. Якщо встановлення на "0" Вам не потрібно, поверніть кільце встановлення на "0" проти годинникової стрілки до упору.

2. Підсвітка (залежно від моделі). Приціли March обладнані підсвіткою прицільної марки для стрільби в сумочну або темну пору доби. Функція вмикається під час натискання на гумову кнопку на кільці фокусування.

Модуль підсвічування має 4 рівні яскравості, які вибираються за допомогою повторного натискання на кнопку. Порядок яскравості такий: "Off-1-2-3-4-Off", де під "4" умовно прийняте позиція найбільшої яскравості. Якщо Ви забудете вимкнути підсвітку, система автоматично вимкнеться через 1 годину.

3. Дизайн лінзи

У прицілах March 2,5-25х42 використовуються лінзи з оптичного скла з мультипокриттям, що неабияк зменшує ефект хроматичної аберації, а тому слугують для отримання найкращої роздільної здатності картинки, незалежно від величини наближення. Зокрема, ця конфігурація лінзи дає змогу отримати високоякісну картинку в діапазоні наближення 1:10.

4. Лінза з наднизькою дисперсією

Лінзи ED мають менший індекс заломлення, ніж стандартні оптичні лінзи з довгої хвилі від синього до червоного. Це сприяє високій різкості та кольоропередаванню з одночасним зниженням хроматичної аберації. Ці особливі лінзи часто використовуються в мікроскопах, телескопах, камерах.

5. Внутрішня конструкція

Усі деталі прицілів March виготовлені з легованої сталі, а також загартованого високоякісного алюмінію, що застосовується в авіаконструкторстві. Корпус прицілу наповнений газоподібним аргоном для підтримки стабільного внутрішнього середовища. Герметична оптична труба надійно закріплена за допомогою гумових ущільнювальних кілець. Приціли March не містять пластмасових компонентів, мають вишуканий внутрішній пристрій із меншою кількістю рухомих деталей, на відміну від традиційних оптичних прицілів.

Усі складники виготовлені в Японії, збирання здійснюється висококваліфікованими інженерами. Оптичний дизайн і механічна надійність виробів неповторна. Оптичні приціли March відкривають нові горизонти в стрільцевому світі.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 1
Комплектація
  • Серветка для оптики (1), Інструкція посібник (1), Кріпл.моноблок (1), Захисні кришки (2), Бленда (1)
Вага
  • 505 г
Країна реєстрації бренду
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами